To je to što me zanima!

Nožem izbo djevojku pred kupcima u punoj trgovini

Djevojku(22) je u prepunoj Somerfield trgovini u gradu Littlehamptonu pomahnitali manijak više od 20 puta ubo nožem. Spasila ju je umirovljenica
Vidi originalni članak

Svakodnevni odlazak u kupovinu za mladu je Britanku (22) u utorak zamalo završio tragično. Djevojku je u prepunoj Somerfield trgovini u gradu Littlehamptonu pomahnitali manijak više od 20 puta ubo nožem.
- Čula sam zapomaganje i vrištanje. Navirila sam se iza ugla i vidjela muškarca kako zabija nož u djevojku. Ležala je na podu u lokvi krvi, a on se popeo na nju i divljački urlao, rekla je umirovljenica Bonnie Brown (54). Hrabra je žena dotrčala do nje i odvukla je. Zaštitari su došli u sekundi i zaustavili napadača.
- Nastava je tek završila i u trgovini je bilo puno djece. Svi smo se bojali da će luđak napasti još nekoga, prepričavali su kupci. Šokirani i uplakani, bježali su prema izlaznim vratima. Oni pribrani ranjenoj su djevojci pritisnuli rane i zaustavili krvarenje. U Worthing bolnici liječnici su potvrdili kako je pacijentica u vrlo teškom, ali stabilnom stanju. Somerfield trgovinu zatvorili su do daljnjeg, a napadač ostaje u pritvoru do završetka istrage.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • zelenooki 17.09.2008.

    koji bolesnik sigurno je izbo curu jer ga je ostavila takve debile treba zavezat ispred zatvora i skinut do gola i drzat ga 10 godina zavezanog na hladnoci i suncu i davat mu tjedno snitu kruha i casu vode i tako ga drzat 10 godina i onda ga pustit vijerovatno ce psihicki poludit nakon toga i onda ga treba zatvorit u ludnicu do kraja zivota da mu to vise nikad ne padne na pamet!!!!!curi zelim sto brzi oporavak!!!!!neznam sta da mi cura napravi nebi joj mogo lupit samar a kamoli izbost!!!!boze sveti majmuna pun svijet!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare