To je to što me zanima!

Nožem izmasakrirao ženu i dijete (10) zbog ljubomore

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Ljubomorni otac nije htio dozvoliti da ga supruga napusti. Poubijao je sve osim kćeri Virginie (15) koja nije bila kod kuće. Na kraju je presudio i sebi
Vidi originalni članak

Bilo je 14 sati i Virginia (15) je iz škole došla kući u njemački grad Hattingen. Otišla je u podrum i tamo pronašla tijela svoje majke Brigit (39), sestre Miline (10) i očuha Michaela M. (51).
- Hodao sam po ulici i vidio kako djevojka istrčava iz kuće i divlje rukama gestikulira - kaže susjed Bernhard K. (78). Policija je odmah došla obaviti očevid, a državno odvjetništvo je pokrenulo istragu.
- Žena i kći umrle su zbog uboda nožem u prsa i leđa. Muškarac ima ozljede na prsima i vratu. Trenutačno pretpostavljamo da je otac ubojica. Policija je kraj tijela pronašla više noževa - rekao je državni odvjetnik Hans-Christian Gutjahr (61). Vjerojatni motiv je bila ljubomora.
- Njegova supruga se srela sa svojom ljubavi iz mladosti, on je pronašao stotine SMS-ova na računu njenog mobitela. Rekao mi je da ona razmišlja o razvodu te da on to neće još jedanput prolaziti - kaže Günther K., prijatelj Michaela, kojeg je već prva supruga ostavila. Jedina preživjela, Virginia, trenutačno je kod bake i djeda.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • crnka27os 11.02.2009.

    kakav horor,ljubomora je najgora ako se ne zna kontrolirat!ali što mu je djete krivo!gorio u paklu;(((

  • gucica 11.02.2009.

    Koji bolesnik,pa šta nije ubio samo sebe!Napravio bi svijetu uslugu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare