To je to što me zanima!

Nožem skoro ubio policajca, spasio ga umirovljeni kirurg

John Onyenaychi napao je u Londonu policajca Paula Maddena (23) i nožem ga zarezao po vratu i glavi. Umirovljeni kirurg (65) prolazio je cestom i spasio mu život
Vidi originalni članak

John Onyenaychi napao je u Londonu policajca Paula Maddena (23) i zarezao ga nožem pred šokiranim prolaznicima u blizini autobusne stanice. Nanio mu je rane na vratu, grlu i licu. Ostalim policajcima koji su ga htjeli svladati počeo je vikati 'Pustite me da ga dokrajčim'. 

Madden se srušio na cestu, a iskrvario bi da se u blizini nije našao umirovljeni kirurg Samad Tadjkarimi (65). On je u mirovinu otišao samo tri tjedna prije napada, a tog je dana kupovao darove za Božić. Kardiolog je policajcu zaustavio krvarenje na vratu i pomagao mu sve dok nije došla hitna. 

Kasnije je rekao kako mu je to bila dužnost i kako bi svaki liječnik napravio isto.  

Napadača su uhitili, a u utorak su ga osudili na doživotnu kaznu zatvora. Policiji je poznat od svoje 12 godine. U napadu u Londonu je i dva puta u glavu ubo policajca Piotra Dolatu koji je kasnije dobio 12 šavova. Lakše je ozlijedio i policajaca Stevena Constablea, piše Daily Mail.  

Idi na 24sata

Komentari 11

  • gogson00 27.10.2011.

    Baš ga je majstorski zarezao.. vidi se da mu nije prvi puta...

  • zagrebcan 27.10.2011.

    Svima citaocima, i svim zdravim ljudima .Zasto se to dogadja upitajmo politicare .. to je nista za nesto drugo kako su nasi politicari smjeli potpisat eu pristupni ugovor o ulasku u europu i da nisu trazili garancije u slucaju ekonomske krize . i zasto mi dajemo u ulazak 1300,km jadrana obale sa tisuce otoka i cistog mora za saku dolara , sramota. dali je to nama potrebno. da hrvatski covijek treba da ceka 7 godina nakom ulaska u eu da moze da primi zaposljavanje u zajednici eu. to je uzas . sve prtije koje su bile ukljucene u taj pristupni ulaz treba smjesta izbjegavat dobio sam sad proljev od pomisli na nase politicare ista pjesma kao i iz 1100.godine. jos gora

  • user_89542 27.10.2011.

    koja ogavna njubara..

Komentiraj...
Vidi sve komentare