To je to što me zanima!

Nožem ubio ženu (38), susjedi pola sata nisu nazvali policiju

Osijek: Muškarac je u zgradi u Strossmayjerovoj ulici nožem izbo ženu (38) i ubio je. Potom se pokušao ubiti. Teško se ozlijedio i liječnici se bore za njegov život
Vidi originalni članak

Muškarac je u Osijeku oko 15 sati u Strossmayjerovoj ulici nožem izbo ženu Lj.S.M. (38) i ubio je. Potom je sebi nožem pokušao oduzeti život. Teško se ozlijedio i liječnici se u bolnici bore za njegov život.

Susjedi u zgradi su rekli kako su čuli zapomaganje žene no nitko od njih se pola sata nije usudio nazvati policiju. Žena je posljednja dva mjeseca u stanu živjela kao podstanar s dvoje djece.

U policiji su rekli kako su u 15.37 dobili dojavu o sukobu dvoje ljudi. Kada su stigli u Strossmayjerevu ulicu utvrdili su da je žena mrtva te da je muškarac teško ozlijeđen. Njega je Hitna odvezla u KBC Osijek. 

Policija još ne želi spekulirati o razlozima i motivima napada. 

Idi na 24sata

Komentari 193

  • misli 10.11.2012.

    nitko nema pravo oduzet nekom zivot zbog svoje bolesne ljubomore,a pravi covjek i otac bi prvo mislijo na svoju djecu sta ce bit s njima ali to je prevelik egoist zato je to i uradijo..

  • nina 26 09.11.2012.

    ovome treba stati na kraj..gdje su sve te udruge zasto se nista ne govori i ne pokrene!kako ljudi mogu gubit zivot zbog necijeg bijesa,zasto zene dobijaju batine iz gluposti i budu ubijene,kako to nekome pada na pamet.zar niko ne vidi crnu statistiku,broj prijavljenih obiteljskih nasilja,duplo neprijavljenih,opsanost u svemu tome??gade mi se ti muskarci...a nakon prijave dobe zabranu priblizavanja i nekih 1000 kn ako se ne varam.toliko kosta u nasoj drzavi bol,ponizavanje,strah,tuga koja traju mjesecima,godinama..a jedanput vozis prebrzo i minimalna kazna je 500 kn..nisu ni svjesni!!

  • Susjed_1_1 08.11.2012.

    Krivica je na mnogima od nas,ali bi trebalo ipak prije nego se nekoga napadne, saznati više i ne nasjedati na novinarske napise. Policija je uzela izjave svih stanara s oba ulaza, pa tako i naše izjave. Dio od ovoga zabilježeno je u policijskom zapisniku, prema tome stojim iza ovoga što je napisano.

Komentiraj...
Vidi sve komentare