To je to što me zanima!

Nude veličanstven pogled na London - iz WC-a na 68. katu!

U veljači se u Londonu se otvara preko 300 metara visok neboder, najviši u zapadnoj Europi. Na 68. katu dvije milijarde funti vrijednog projekta otvorit će se i WC
Vidi originalni članak

U veljači se u Londonu otvara preko 300 metara visok neboder, najviši u zapadnoj Europi. Na 68. katu dvije milijarde funti vrijednog projekta otvorit će se WC. Iako je riječ o maloj prostoriji, posjet ovom WC-u osigurat će svakome tko dođe veličanstveni pogled na grad.

Većina ljudi ipak će u pogledu koji seže preko 60 kilometara u daljinu uživati iz za to predviđenih prostorija, piše Daily Mail. Atrakcija se otvara 1. veljače, a karte za prva dva dana su rasprodane. Odrasli su ulaznicu plaćali 24,95 funti, a oni koji će sa sobom voditi djecu trebali su izdvojiti po 18,95 funti za svako dijete.

Za posjetitelje su osigurani posebni teleskopi koji su osobito korisni ako je vidljivost slaba jer ne prikazuju samo trenutnu sliku. Naime, pritiskom na gumb prikazuju kako bi pogled izgledao za vrijeme vedrog dana, u vrijeme zalaska sunca i po noći. 

Organizatori tvrde da se ne bi trebale stvarati gužve, ali su za posjetitelje  koji čekaju u redu ipak osigurali zabavne sadržaje koji prikazuju poznate stanovnike Londona u zanimljivim situacijama.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • faceless 14.01.2013.

    kod nas javni wc 3 kn...pazi jes' u londonu pisanje skupo...ccc

  • WOMANIZER 14.01.2013.

    uopće ne znam što damislim, odnosno kako da reagiram na ovu, ovo nešto!?

  • dario_69 14.01.2013.

    kad imas zatvor samo tamo odes i useres se od visine! haha

Komentiraj...
Vidi sve komentare