To je to što me zanima!

NY Times u Poslovnom dnevniku na hrvatskom!

Dvije novine pokreću zajednički tjedni prilog. New York Times je jedna od najuglednijih novina. Poslovni dnevnik je elitni dio Styria Media Groupe
Vidi originalni članak

The New York Times i Poslovni dnevnik pokreću zajednički prilog International Weekly na hrvatskom jeziku. Poslovni dnevnik tako se priključuje elitnoj svjetskoj mreži najuglednijih novina koje taj prilog objavljuju u 29 zemalja. Tako od 10. svibnja New York Times postaje dostupan hrvatskim čitateljima, a Styria Media Group, čiji je Poslovni dnevnik elitni dio, prvi je i jedini novinski izdavač u Hrvatskoj koji donosi kvalitetu New York Timesa. Prilog će zadržati izgled tih najuglednijih američkih novina, a donosit će ekskluzivne reportaže, komentare i tekstove s područja politike, gospodarstva, kulture, mode, znanosti i tehnologije.
- Ponosni smo što postajemo dio izuzetne mreže tiskovina koje surađuju s New York Timesom - rekao je glavni urednik i član uprave Poslovnog dnevnika Darko Markušić.
Ekskluzivna trogodišnja suradnja s New York Timesom posebno je priznanje objektivnosti i kvaliteti Poslovnog dnevnika, ali je ujedno i veliko priznanje za Styria Media Group.
- Pozdravljamo ulazak Poslovnog dnevnika u našu veliku međunarodnu zajednicu - kazala je Gloria Brown Anderson, potpredsjednica New York Timesa.

INTERNATIONAL WEEKLY OD 10. SVIBNJA
Poslovni dnevnik osnovan je 2004., a ima i vlastito internetsko izdanje Poslovni.hr. Tvrtka The New York Times vodeća je medijska kuća s prihodom od 2,4 milijarde dolara. Zajednički prilog unutar Poslovnog dnevnika počet će izlaziti u ponedjeljak, 10. svibnja.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • citizen 29.04.2010.

    meni je WSJ puno bolji nego NY Times...ne znam da li ima hrvatsko izdanje za WSJ

  • drug Tito_1 29.04.2010.

    strani kapital će nas pretvrit u potpune robove , ŠTA ĆE NAM TO

  • valdop 29.04.2010.

    jedva čekam. . . . .

Komentiraj...
Vidi sve komentare