To je to što me zanima!

O Božinoviću: Spremao se za penziju, a ipak je otišao u rat

Pišemo o sudbinama znanstvenih heroja čije nam otkriće možda može pomoći u borbi protiv virusa. Darujemo izvatke iz “Dekamerona” - klasika Giovannija Boccaccia
Vidi originalni članak

U novom broju magazina Express pišemo tko je zapravo ministar Davor Božinović, mirni čovjek koji je za dio vlastite stranke bio obični birokrat, a danas spašava Hrvatsku. Nije teško zaključiti kako se stranke na vlasti u Splitu mijenjaju, ali Kerum je vječan.

Uglavnom, pišemo o njegovoj mreži moći koja bi se ukratko mogla ovako opisati: Ne treba ti fotelja gradonačelnika da konsolidiraš svoj položaj pod Marjanom. Dovoljna ti je brojna obitelj i još brojniji prijatelji na utjecajnim pozicijama da ti osiguraju miran san.

Korona virus je ministru Mariću srušio doslovno sve planove pred očima! Svi koji su ulagali u turizam, usluge i nekretnine te se nadali da su sigurni - gadno su pogriješili. Jesu li nam jedina prava budućnost digitalizacija i proizvodnja?

Pišemo o sudbinama znanstvenih heroja čije nam otkriće možda može pomoći u borbi protiv virusa. Darujemo izvatke iz “Dekamerona” - klasika Giovannija Boccaccia. Za Express pišu: Josip Mlakić, Dalibor Milas, Tomislav Klauški, Boris Rašeta...

Idi na 24sata

Komentari 118

  • Vrac666 31.03.2020.

    Opet smo u ratu???

  • 30.03.2020.

    zanimljivo. pred 30 (trideset) godina spremao se za penziju??? je li njegovo kodno ime 'broj jedan'??Ž?

  • premda_nije1 30.03.2020.

    Oh, kakav heroj!

Komentiraj...
Vidi sve komentare