To je to što me zanima!

O presudi Radimiru Čačiću su izvijestile i svjetske agencije

Reuters je izvijestio da će presuda potpredsjedniku Vlade pomoći izbjegavanju političke krize jer je Čačić najavio povlačenje samo ako dobije bezuvjetnu kaznu
Vidi originalni članak

O presudi potpredsjedniku Vlade Radimiru Čačiću izvijestile su i svjetske agencije pa tako Reuters javlja da će presuda kojom je Čačić osuđen na 22 mjeseca uvjetno pomoći izbjegavanju političke krize u Hrvatskoj, s obzirom da je Čačić ranije najavio da će se povući samo ako dobije bezuvjetnu zatvorsku kaznu. 

Slovenska agencija STA prenijela je Ččaićevu izjavu kako osjeća osobnu odgovornost zbog nesreće, ali da na okolosti nije mogao utjecati. Talijanska ANSA objavila je da je Zoran Milanović najavio da će Čačićevu ostavku tražiti samo u slučaju bezuvjetne kazne i to kada presuda bude pravomoćna. 

Agencija Beta izvijestila je o sudskim troškovima koje Čačić mora podmiriti, dok je France Presse prenio ocjenu tužiteljstva da Čačić brzinu nije prilagodio uvjetima na cesti. Dodali su i da se na odluku planiraju žaliti i obrana i tužiteljstvo. 

>>> Sve o slučaju Čačić i presudi u Mađarskoj možete pronaći OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 13

  • AndySmith 03.07.2012.

    Koja je razlika između Čačića i Žužića obadvojica napravili isto Žužić jadan obolio u zatvoru a ovaj dobio 22 mjeseca uvjetno.Može bit sramota Mađarsku kako gaje jadno pustila.

  • Capafiori 30.06.2012.

    Na stranu napadi i naša mišljenja, ljudi, tom čovjeku je prvenstveno potrebna psihološka pomoć i odmor, jer prolaziti ovo i pri tome funkcionirati - nemoguće je. Milanoviću, pod hitno ga šaljite na duži odmor.

  • Magellan 30.06.2012.

    Trebao bi odstupiti nakon svega, ali to na njegovu savjest. Meni je drago da ne ide u zatvor jer za skriviti prometnu ne moraš biti nikakav kriminalac ni ološ niti trebaš imati zle namjere. Ovo se može desiti baš svakome tko vozi auto. Svi mi smo za volanom ponekad pospani,umorni, nervozni ili nam se jednostavno žuri. Greške se dešavaju i najčešće prolaze bez posljedica. Ne i uvijek.

Komentiraj...
Vidi sve komentare