To je to što me zanima!

O uhićenju Bandića pišu svi u regiji, ali i najveće agencije

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Glavna vijest na gotovo svim portalima u regiji večeras je uhićenje Milana Bandića, a o zagrebačkom gradonačelniku pišu i vodeće svjetske agencije
Vidi originalni članak

Vijest o uhićenju Milana Bandića prenijele su i najveće svjetske agencije. Reuters tako spominje kako se Bandića povezivalo s raznim aferama, ali nikad nije bio uhićen. Spominju i kako je Hrvatska pokrenula veliku akciju u borbi protiv korupcije 2010., pri čemu je uhićen i Ivo Sanader. O uhićenju su izvijestili i AP te njemački DPA. Bloomberg također u vijesti o uhićenju piše o jakoj borbi protiv korupcije u protekle četiri godine.

Uhićenje zagrebačkog gradonačelnika je glavna vijest i na portalima u Sloveniji, Bosni i Hercegovini te Srbiji. B92 uz vijest o uhićenju donosi i izvještaj o Bandiću te posebno ističu njegovu tužbu protiv premijera Milanovića.

Idi na 24sata

Komentari 58

  • antonio1986z 20.10.2014.

    upamtite ljudi nikad necete imat boljeg gradonacelnika od bandica.bandic je puno napravio u gradu a i van grada.

  • Dubravko Črnjak 19.10.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Dubravko Črnjak 19.10.2014.

    Mesnička ti nikad oprostiti neće.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare