To je to što me zanima!

O vraćanju pokroviteljstva nad Bleiburgom raspravlja Sabor

Počasni Bleiburški vod zamolio je da Hrvatski sabor bude pokrovitelj nad središnjom komemoracijom žrtava Bleiburške tragedije i Hrvatskog križnog puta
Vidi originalni članak

Predsjedništvo Hrvatskog sabora u ovaj četvrtak će odlučivati o vraćanju saborskog pokroviteljstva nad obilježavanjem Bleiburške tragedije.

Počasni Bleiburški vod zamolio je da Sabor bude pokrovitelj nad središnjom komemoracijom žrtava Bleiburške tragedije i Hrvatskog križnog puta.

Višegodišnje pokroviteljstvo nad Bleiburgom ukinulo je Predsjedništvo iz bivšeg saborskog saziva u kojemu su većinu imale stranke Kukuriku koalicije.

Novo Predsjedništvo na prvoj će sjednici odlučiti i o smještaju zastupnika u stanove za službene potrebe, o raspodjeli radnih prostora u Saboru i rasporedu sjedenja u sabornici.

Saborsko Predsjedništvo čine predsjednik i pet potpredsjednika.

Idi na 24sata

Komentari 148

  • bopozopo 14.02.2016.

    Šta je sa reformama i novih sto tisuća radnih mjesta što je buljavi obećavao.

  • štrumpandlin 04.02.2016.

    Admine, kam mi je nestal komentar?????

  • red knight 04.02.2016.

    Kako vas je milina čitati kako se pjenite jedni na druge. Što nam trebaju jasenovac,blajburg,huda jama,kočevski rog,križni put? Zbog vas dragi moji da jednom dođete do istine ,razgovarajući i piśući među sobom. Tražeći najbolje naći ćete i smisao vašeg postojanja. Između dobra i zla izabrati ćete dobro kao ideju vodilju. Svi koji misle o meni kao simpatizeru ustaštva,komunizma i drugih izama nisu u pravu i ne želim ih u to uvjeravati. Bitna mi je činjenica ,svi ne možemo imati ista mišljenja o povijesnim događanjima. I tu se slažemo. Nastavimo propitkivati povjest i ćinjenice ,te ćemo tako doći do istine.

Komentiraj...
Vidi sve komentare