To je to što me zanima!

Obama 'otkantao' Putina zbog Snowdenovog azila u Rusiji

Zamjenik savjetnika za nacionalnu sigurnost Ben Rhodes izjavio je kako nije sigurno za američkog predsjednika i nacionalnu sigurnost da odlazi u takvo okruženje
Vidi originalni članak

 Američki predsjednik Barack Obama otkazao je sastanak s Putinom koji je bio najavljen za rujan, javlja Russia Today zbog azila koji je Rusija pružila Snowdenu.

Snowden je dobio jednogodišnji azil u Rusiji jer ga je Amerika optužila za špijunažu nakon što je objavio podatke NSA o praćenju građana Amerike i svijeta.  

Zamjenik savjetnika za nacionalnu sigurnost Ben Rhodes izjavio je kako nije sigurno za američkog predsjednika i nacionalnu sigurnost da odlazi u takvo okruženje. 

Američki predsjednik ne želi biti nasamo s Putinom čak niti na sastanku G20 koji će se održati u St. Petersburgu. Obama je u showu Jaya Lenoa izjavio da se odnosi Amerike i Rusije ne smiju vratiti u stanje 'Hladnog rata', već da moraju gledati prema budućnosti. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • fabijus veliki 08.08.2013.

    Putin i cijela Rusija sad od jada i tuge ne znaju šta bi!!!!!!!

  • doxy 08.08.2013.

    Rusija i Putin su se jako potresli,hahaha :)

  • Luka_Mijić 08.08.2013.

    Tako je znači Obama zaprijetio Rusima koji su dali azil Snowdenu, s time što će otkazati sastanak s Putinom. Ajme kako ga je Obama riješio :P

Komentiraj...
Vidi sve komentare