To je to što me zanima!

Obama: Palestina i Izrael sami moraju riješiti svoje probleme

Mir se neće postići kroz rezolucije UN-a i naše izjave. Da je zaista tako, odavno bi svi problemi u Izraelu i Pakistanu bili riješeni, zaključio je američki predsjednik
Vidi originalni članak

Američki predsjednik Barack Obama u srijedu je pozvao svjetske čelnike da se ne miješaju u konflikt Palestine i Izraela. Kazao je kako te dvije države neće nikada živjeti u miru ukoliko probleme same ne riješe, javlja LA Times. Dodaje kako Palestina zaslužuje svoju državu, ali bez miješanja ostalih.

- Mir se neće postići kroz rezolucije UN-a i naše izjave. Da je zaista tako, već odavno bi svi problemi u Izraelu i Pakistanu bili riješeni. Na tim državama je da se dogovore o granicama i sigurnosti - zaključio je Obama u svom govoru. Samo prije godinu dana američki predsjednik pozivao je na to da se rezolucijom postigne mir u Palestini i Izraelu.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • gogson00 22.09.2011.

    Obama, dobitnik Nobelove nagrade za mir, na godišnjem skupu na kojem se raspravlja o odnosima s Izraelom, izjavio je sljdeće: Amerika podupire Izrael s 5-6mlrd $ godišnje zato jer vjerujemo u Bibliju. Pametnome dosta.

  • brener 21.09.2011.

    E moj Obama možeš ti zasladiti svoje riječi kako hoćeš, ali svi znamo da si na strani Izraela, koliko god ti to možda mrzio ali AIPAC te financira.

  • brener 21.09.2011.

    E zaboravia sam napisati-14 words of truth

Komentiraj...
Vidi sve komentare