To je to što me zanima!

Obama: Vladimir Putin nije nadmudrio ni mene ni Zapad

Putin sada vodi kolaps valute, financijsku krizu i ogromno smanjenje gospodarskog rasta. To mi ne liči na nekoga tko bi nadmudrio mene ili SAD, rekao je Obama
Vidi originalni članak

Američki predsjednik Barack Obama je odbacio kritike i rekao kako ruski predsjednik Vladimir Putin nije nadmudrio SAD tijekom krize u Ukrajini. 

- Vladimir Putin nije nikakav šahovski majstor koji je nadmudrio Zapad i Obamu, a zbog svoje politike i sankcija koje je Rusiji uveo Zapad trenutačno se suočava s velikom financijskom krizom u zemlji zbog događaja u Ukrajini - izjavio je Obama u razgovoru za CNN. 

- Trenutačno Putin predvodi kolaps valute, veliku financijsku krizu i ogromno smanjenje gospodarskog rasta. To mi ne liči na nekoga tko bi nadmudrio mene ili SAD - zaključio je američki predsjednik. 

Idi na 24sata

Komentari 50

  • linky4 24.12.2014.

    e moj obama, neznas ti stvarno ko je Vladimir Putin a ni Rusija.

  • ..................... 22.12.2014.

    obama glumi nekog sveca, pokušava osloboditi Krim od 'ruske okupacije', a zapravo su ljudi tamo glasali da vise ne žele biti dio Ukrajine(i dobro su učinili), a kad su Ameri htjeli okupirati Kubu, tog se vise nitko ne sjeća, kad su napali Irak zbog nafte i uneredili cijeli bliski istok, dajte otvorite oci malo

  • wasdwasd 22.12.2014.

    https://www.youtube.com/watch?v=G57GKUtWzNs pogledajte ovo,zvuci poznato i kao da se ponavlja?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare