To je to što me zanima!

Obdukcija pokazala: Haider u vrijeme nesreće bio pijan

Jörg Haider je zadnje sate svojeg života proveo u noćnom klubu. Bio je zvijezda večeri, a svi su tvrdili da nije pio. Obdukcija je pokazala drugačije
Vidi originalni članak

Kontroverzni austrijski političar Jörg Haider je posljednje sate svojeg života proveo u noćnom klubu. Tamo se zabavljao s atraktivnom zaposlenicom. Bio je zvijezda večeri, a sa zabave je otišao iza ponoći. Austrijske i njemačke novine tada su pisale da nije okusio ni kap alkohola.
No obdukcija je pokazala da je Haider u vrijeme prometne nesreće imao 1,8 promila alkohola u krvi i nije mogao voziti. To je potvrdio i Haiderov glasnogovornik Stefan Petzner. 
- Obitelji ne želi komentirati nalaze obdukcije. U nesreći nitko drugi nije ozlijeđen, a Haider je platio najvišu cijenu, odnosno izgubio je život - rekao je Petzner. Tijelo političara je obducirano u subotu na Institutu za sudsku medicinu na Sveučilištu u Grazu. Nju je naložio državni odvjednik Bernhard Kaplaner, a napravili su je ugledni liječnici Kathrin Yen i Peter Grabuschnig.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • rođo1 15.10.2008.

    sad je najlakše na pojanstvo.dali ćemo saznat ikad obdukciju automobila...........jesul njegovi vitalni dijelovi bili čitavi.

  • gidu 15.10.2008.

    Smrt desnicarima!!!

  • had 15.10.2008.

    Frka.Em desničar, em alkos.

Komentiraj...
Vidi sve komentare