To je to što me zanima!

Obdukcija utvrdila: Cecilija se utopila u svojoj septičkoj jami

Međimurska policija u ovom trenutku ne smatra da se radi o kaznenom djelu te ništa ne ukazuje na to da bi se žena utopila igdje drugdje osim tamo gdje je tijelo i nađeno
Vidi originalni članak

Gotova je obdukcija na tijelu Cecilije Simun iz Murskog Središća, javlja PU međimurska.

– U subotu, 5. svibnja u 10,00 sati Policijska uprava međimurska je zaprimila dojavu da je nestala osoba Cecilija Simun pronađena mrtva u dvorištu obiteljske kuće u Murskom Središću. Izlaskom na mjesto događaja potvrđena je istinitost dojave te je na mjestu događaja obavljen očevid, a Županijsko državno odvjetništvo Varaždin naložilo je sudsku obdukcija radi utvrđivanja uzroka smrti. U ponedjeljak, 7. svibnja je izvršena sudska obdukcija te je utvrđeno da je smrt nastupila utapanjem – javlja međimurska policija danas.

VATROGASCI VADE TIJELO Tijelo nestale Cecilije našli su u dvorištu kuće u septičkoj jami

Međimurske novine neslužbeno saznaju da policija u ovom trenutku ne smatra da se radi o kaznenom djelu te ništa ne ukazuje na to da bi se žena utopila igdje drugdje osim tamo gdje je tijelo i nađeno.

Podsjećamo, policija je u srijedu, 2. svibnja, zaprimila dojavu o nestanku Cecilije Simun, rođene 1956. godine koja je nestala oko 8 sati iz obiteljske kuće u Murskom Središću, Ulice Matije Gupca.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • kinezojapanac 09.05.2018.

    Septička jama sluzi isključivo za govna i odvod fekalija iz kućanstva. Cecilija je mogla u nju dospijete ili kroz wc školjku ili kroz odvodne cijevi sudopera, kade i umivaonika. Obzirom da je prevelika da se kroz navedene otvore provuče, tvrdim da ju je neko eliminirao.

  • Sluga Janko 08.05.2018.

    Tko vjeruje njihovoj obdukciji, oni imaju vlast u rukama i mogu na papir napisati što hoće,samo da završe slučaj, a kako je žena pala u septičku jamu, to je već druga priča...

  • croarmy47 08.05.2018.

    Kako je pokojna Cecilija dospijela u septicku jamu??? na to treba dati odgovor, jel upala sama ili joj netko pomogao da upadne u tu jamu, koliki je otvor te jame ?? gdje je bio poklopac , ima tu jos puno pitanja za Policiju, i puno odgovora .

Komentiraj...
Vidi sve komentare