To je to što me zanima!

Obersnel ima nove dokaze da je novac vraćen u proračun?

Slavka Linića, koji je bio šef kriznog stožera, netko je, u anonimnoj prijavi optužio da je pronevjerio novac za nabavku oružja. Linić pak tvrdi da su novac vratili
Vidi originalni članak

Vojko Obersnel, riječki gradonačelnik, u subotu je predočio izvod iz dnevnog prometa na dan uplate. Tvrdi da je to dokaz o povratu novca kojim su trebali kupiti oružje u proračun Grada Rijeke, piše Dnevnik.hr. 

U petak je, podsjetimo, na svojoj Facebook stranici SDP objavio uplatnicu za koju tvrde da je dokaz povrata novca Gradu Rijeci. No na uplatnici iz rujna 1992. nema žiga pa se posumnjalo u falsifikat. No Obersnel sada nudi kopiju tog dnevnog izvoda. 

Slavka Linića, koji je tada bio šef kriznog stožera, netko je, podsjetimo, u anonimnoj prijavi optužio da je pronevjerio novac za nabavku oružja. Linić je pak, odmah, rekao kako oružje nisu kupili te kako su novac vratili u proračun. Također tvrdi da su mu sve namjestili.

Cijeli članak pročitajte OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • Iveq 23.05.2011.

    nije li i ovaj koji je dao rezati HR zastavu ? a da Vojko taj je sigurno hrvat

  • kristov 23.05.2011.

    tko tebe šta pita??!!! Pričati ćeš kad dođeš na red i kad te pozovu tamo gdje se treba govoriti. Kuda žuriš rođo? Imaju oni za tebe pitanja. Inače ako je ovo kriminalna situacija, ne vidim zašto se preko medija o tome raspravlja ili je to po modelu daj u javnost, pasti će presuda, ovakva ili onakva, a onda "ujo vuk magare" ili "top pukao barjak prošao".. Kako je znano koja klika u stvari drži Hrvatsku u kandžama sve je moguće..

  • DJDJ_1 23.05.2011.

    a jeba te led jeste vi ljudi vise de pobite tu gamad sad ce se prepucavat mjesecima majko isusuova više i drzava i sve

Komentiraj...
Vidi sve komentare