To je to što me zanima!

Obijesni mladić grlio Isusa pa je uništio betonski križ

Mladić I. G. (20) nije bio pijan i nije napravio štetu iz zlobe. Naslonio se svom težinom pa je slučajno srušio Isusa na križu. Šteta je oko 1000 kuna...
Vidi originalni članak

Isusa na križu u Ulici sv. Križa u virovitičkom prigradskom naselju Milanovac nepoznati vandal srušio je u nedjelju oko 5.30. Skupina mladića tada se vraćala kući s rođendanske proslave u virovitičkim vinogradima. Križ i zvonik prije 70-tak godina podigli su na tom mjestu mještani na slavu Bogu, a uz pomoć Terezije Kovač.
- Pogledajte  što su učinili. Pa, kome je križ mogao smetati - kažu susjedi i stanovnici Ulice sv. Križa ogorčeni takvim ponašanjem mladih delikvenata kojima očito ništa nije sveto. Policiji nije trebalo puno vremena da utvrdi da je betonski križ s Isusom, smješten u dvorištu M.K. (60) kraj uličnog puta, srušio I. G. (20) iz susjedne ulice. Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da mladić nije bio pijan. Mladić je ušao u dvorište, htio je vjerojatno zagrliti Isusa, objesio se svojom težinom za križ, a potom se betonski križ srušio i raspao u komade. Vlasnik dvorišta podnio je kaznenu prijavu protiv I. G., a policija je protiv počinitelja podnijela prekršajnu prijavu zbog uznemiravanja javnog reda i mira. S obzirom da se radi o mlađoj osobi policija je posebno izvješće podnijela i Općinskom državnom odvjetništvu za mladež, te Centru za socijalnu skrb u Virovitici. Materijalna šteta je oko 1000 kuna, a ona druga je nemjerljiva.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • be yourself 19.07.2010.

    Mladost - ludost. Je.. ih gimnastičar. Mogu mu ga popušit.

  • predsjednik03 19.07.2010.

    zašto dečka odmah treba oslovljavati vandalom ??? htio je zagrliti Isusa !! sramite se - šejm on ju šejm on ju !!!

  • 19.07.2010.

    cemu tolika naklonost kipovima kad znamo da je vjera kao i duh sveti u nama???

Komentiraj...
Vidi sve komentare