To je to što me zanima!

Obijest u Biogradu na moru: Namjerno bacio twinga u more

U blizini nema mjesta za noćne izlaske, samo osnovna škola. No vidljivi su otisci tragova nečijih cipela pa se može zaključiti da se gazilo i skakalo po vjetrobranskom staklu auta, kazao nam je čitatelj
Vidi originalni članak

Na nekoliko automobila vandal je razbio stakla, a ovome koji je bio bliže mora, spustio je ručnu i gurnuo ga je s rive na predjelu Jaz u more. Prije toga razbio mu je vjetrobranska stakla.

Kazao nam je to čitatelj K. R. (35) iz Biograda koji je vandalizam na biogradskoj rivi snimio u subotu ujutro prije odlaska na posao. U blizini ne postoji nikakav klub ili diskoteka, otkud bi mladi, eventualno pod utjecanjem alkohola, mogli napraviti ovakvu štetu na putu kući.

Čitatelj vjeruje da je počinitelj netko ipak stariji. ­

- U blizini nema mjesta za noćne izlaske, samo osnovna škola. No vidljivi su otisci tragova nečijih cipela pa se može zaključiti da se gazilo i skakalo po vjetrobranskom staklu auta. No broj cipela je velik, pa bih rekao da pripadaju krupnijem čovjeku - kaže čitatelj.

U zadarskoj policiji potvrdili su nam da je u Biogradu vozilo oštećeno i da je završilo u moru te da sumnjaju da ga je počinitelj najvjerojatnije u more gurnuo. Rekli su nam i da su oštećena još dva vozila i motokultivator. Tko je to učinio, još ne znaju, ali vandala, ili više njih, još uvijek traže. Zasad nije poznata ni visina štete koju su vlasnici vozila pretrpjeli. To će se znati nakon što dođu u policijsku postaju i sami procjene štetu koji im je netko pričinio, najvjerojatnije iz obijesti.

Idi na 24sata

Komentari 100

  • djberg34 04.04.2016.

    Vandal je spustio rucnu?ne kuzim kome js spustio.samo je usao u autu i spustio rucnu.znaci auto je bio otkljucan ili sta?ciji je auto njegov ili neciji.poluvijesti

  • listovača 04.04.2016.

    To je demokracijapo modelu handžar divizije.Ime i prezimw gospodo novinari,ili nemojte pisati nebuloze kao ja.

  • GJURO 04.04.2016.

    Nije to nista. U splitu pale zagrebacke aute zajedno sa putnicima

Komentiraj...
Vidi sve komentare