To je to što me zanima!

Obilježavanje 10 godina EU u Zagrebu: Okupljenima se obratio Plenković i Tomašević

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Obljetnica članstva održava se na Europskom trgu u Zagrebu u suradnji s Uredom Europskog parlamenta
Vidi originalni članak

Na Europskom trgu u Zagrebu u petak se obilježava 10. godišnjica članstva Hrvatske u Europskoj uniji. Uz bogat filmski i glazbeni program ostvaren u suradnji s DKE - Uredom MEDIA Hrvatske i Radiom Yammat FM okupljeni se druže od 19.00 sati pa sve do ponoći.

POGLEDAJTE VIDEO:

Predviđeni su svečani govori ministra vanjskih i Europskih poslova Gordana Grlića Radmana, gradonačelnika Grada Zagreba Tomislava TomaševićaMaje Ljubić Kutnjak, v. d. voditeljice Europskog parlamenta, Andree Čović Vidović, zamjenice voditelja Europske komisije u Hrvatskoj. Okupljenima će se obratiti i premijer Andrej Plenković koji danas nije prisustvovao sjednici Sabora.

Partneri ovog događanja su Ministarstvo vanjskih i europskih poslova, Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije, Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike, Ministarstvo kulture i medija (Služba za Kreativnu Europu/ Desk kreativne Europe), Agencija za mobilnost i programe EU, Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske te Grad Zagreb.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Drvorez 01.07.2023.

    Dno dna.

  • nikolina26 01.07.2023.

    otkad smo u eu nikada gore

  • cajger 30.06.2023.

    ne volim baš stand up komičare , al ovog bi vredilo pogledat

Komentiraj...
Vidi sve komentare