To je to što me zanima!

Obilježavanje 22. godišnjice ubojstva policajaca u Borovu

Državna i druga izaslanstva će u 9 sati ujutro, podno spomenika u središtu Borova, zapaliti svijeće i položiti vijence te tako odati počast 12-orici ubijenih policajaca
Vidi originalni članak

Obilježava se 22. godišnjica ubojstva dvanaestorice pripadnika vinkovačke Specijalne jedinice policije, koje su pripadnici srpskih paravojnih postrojbi ubili 2. svibnja 1991. u Borovu kod Vukovara. 

Državna i druga izaslanstva će u 9 sati podno spomenika u središtu Borova zapaliti svijeće i položiti vijence te tako odati počast ubijenim policajcima.

Misa zadušnica za ubijene policajce bit će služena u vinkovačkoj župnoj crkvi sv. Euzebija i Poliona, a na stadionu HNK Cibalia, u sklopu Memorijala dvanaest redarstvenika, održat će se atletske utrke. 

Idi na 24sata

Komentari 88

  • picuskin 02.05.2013.

    Sada im se dižu spomenici i polažu vijenci a poslani su direktno u zasjedu da budu žrtve.Na žalost nisu bili ni prve ni zadnje žrtve Tuđmanovog režima.

  • ja-sam 02.05.2013.

    Trebali smo se rastati u miru, prijateljski kao Česi i Slovaci, svatko svojim putem i gotovo. Prokleti rat!

  • bajica-mali 02.05.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare