To je to što me zanima!

Obilježili godišnjicu smrti Tita: Ovdje slavimo njegova djela

Oko 150 predstavnika Saveza antifašističkih boraca Hrvatske i Slovenije, društava Josip Broz Tito, županija i gradova položilo je cvijeće i vijence na Titov spomenik
Vidi originalni članak

Predstavnici Saveza antifašističkih boraca Hrvatske i Slovenije, društava Josip Broz Tito, županija i gradova, njih oko 150, prisustvovali su komemoraciji povodom 32. obljetnice smrti Josipa Broza Tita te položili vijence i cvijeće pred njegov spomenik. 

Komemoraciju je otvorio Franjo Habulin, predsjednik Saveza antifašističkih boraca Krapinsko-zagorske županije, a o Titovom liku i djelu govorila je članica predsjedništva Udruge mladih antifašistica i antifašista Zagorja, koja je tom prilikom istaknula da nisu ovdje samo da obilježe obljetnicu Titove smrti, već i da slave njegova djela, te izjavila da je Hrvatska uvijek bila i biti će antifašistička, bez obzira na one koji pokušavaju rehabilitirati fašizam i ustaštvo. 

U ime Krapinsko-zagorske županije, vijenac su položili nova županica Sonja Borovčak i Stjepan Pavliša,  predsjednik Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Krapinsko-zagorske Županije. U delegaciji grada Zaboka odjeven u majicu s Titovim likom i s kapom s petokrakom bio je i 100% invalid Domovinskog rata Ivan Kukolja, koji je rekao da se i on kao i Tito borio protiv onih koji su okupirali i htjeli uništiti Hrvatsku. 

Na komemoraciju je biciklom iz Krškog došao i Đuro Kovač(74).

- Već trideseti put sam ovdje biciklom, samo dvije godine spriječilo me je loše vrijeme. Ponekad dođem i za Dan mladosti, a dolazit ću dok god budem mogao, rekao je Kovač.

Idi na 24sata

Komentari 356

  • sestro 25.05.2012.

    rikno maršal:))

  • BRUSA 07.05.2012.

    Draga redakcijo 24 sata,nije "savez antifašističkih boraca" nego savez kokošara i mrtvih puhala koji se spremaju prdnuti u kapislu.........

  • KnezDomagoj 07.05.2012.

    Sve njih treba kazneno goniti zbog podrške ratnom zločincu, kao i one koji daju podršku Anti Paveliću koji se odrekao pola Dalmacije i Istre.

Komentiraj...
Vidi sve komentare