To je to što me zanima!

Obilna kiša poplavila je centar Rijeke, nastao kaos u prometu

Malo prije 19 sati u Rijeci je naglo počela padati obilna kiša, koju je ubrzo popratila i jaka tuča. Kako nam je rekla čitateljica iz Rijeke, nastao je prometni kolaps
Vidi originalni članak

Vozila sam auto Vukovarskom ulicom i negdje oko 18.45 sati naglo je počela padati kiša, od siline vode šahtovi su iskočili i nismo mogli proći ulicom, stvorila se gužva, ispričala nam je čitateljica iz Rijeke kako je kiša u četvrtak potopila centar Rijeke. Nakon što se nekako izvukla iz prometnog kolapsa došla je u kvart Pećine i tamo je počela padati tuča, čitateljica se, kako kaže, tada zaustavila i pričekala da tuča stane.

- Naglo je došla i naglo je prestala, led je padao nekih pet minuta - ispričala je Slavica. 

Članovi Javne vatrogasne postrojbe Rijeka potvrdili su kako su intervenirali u Vukovarskoj ulici, vratili su izbačene šahtove na mjesto, te su uklonili stablo koje je palo u Ulici Ive Marinkovića. Kako kažu u JVP Rijeka, nije bilo ozlijeđenih i sve intervencije su vrlo brzo završili.


Idi na 24sata

Komentari 18

  • miica_bla 11.07.2013.

    Citateljica nije spomenula da je na Pecinama 14 vozaca naletilo na poklopac od sahte koji doslovno doplovio ulicom na sredinu trake i da su svima probusene gume... Policija i ceste rijeka su bili obavjesteni kada su 2 auta nastradala,ali nazalost nisu se udostojili doci pa je jos 12 nastradalo... tada su dosli jer je ipak kao bilo alarmantno... sto uopce reci? i onda smo jos svi tretirani kao kriminalci, cekali smo 2 sata da svi damo izjave i da nam se poslikaju auti...eto... stetu ce platiti sv. petar najvjerovatnije:)

  • Burberry 11.07.2013.

    Nije baš bilo ugodno prolaziti Zvonimirovom ulicom,par auta je ostalo u kvaru napravio se kolaps..Imala sam osjećaj kao da vozim po nekoj rijeci jer su bujice nosile vodu..a tek prestrašena lica vozača dok su vozili po cca 30cm vode.

  • ropee 23 11.07.2013.

    Ovo je gotovo normalno u centru grada , ipak se sa svih brda slijeva voda prema centru , pa izbija šahtove , u samom središtu napravi poplavu , itd .

Komentiraj...
Vidi sve komentare