To je to što me zanima!

Obilne kiše izazvale poplave na Siciliji, ali i na sjeveru Italije

Vatrogasci su intervenirali zbog poplava i oštećenja od vode, potvrdili su u nedjelju ujutro. Ozbiljnijih šteta zasad nema. Obilne padaline u protekla 24 sata pogodile su i Južni Tirol
Vidi originalni članak

Zbog obilne kiše koja je pogodila Italiju, sjever i jug zemlje u nedjelju se bore s poplavama i nabujalim rijekama. 

Hitne službe na Siciliji, u gradu Palermu i ostatku regije, zaprimile su stotine poziva nakon obilnih kiša.

Vatrogasci su intervenirali zbog poplava i oštećenja od vode, potvrdili su u nedjelju ujutro. Ozbiljnijih šteta zasad nema.

Obilne padaline u protekla 24 sata pogodile su i Južni Tirol, regiju na sjeveru zemlje, pokazali su meteorološki podaci. 

Palo je gotovo 50 litara kiše po četvornom metru u razdoblju od subote ujutro do nedjelje ujutro na sjeveroistoku te pokrajine, u blizini granice s Austrijom. 

Foto: Ilustracija

Idi na 24sata

Komentari 44

  • TomislavPerković_1 18.07.2021.

    Cudno kako klimatske promijene ne utjecu tamo gdje je priroda ....30 km od veceg grada ljudi nemaju problema sa visokim temperaturama  kod mene na vikendici  ja se moram pokrivat poplonom preko noci  a kuca mi nema termo zbuku .. kako to kako to  ali u velikim gradovima naravno  hrpe betona i asfalta i naravno da su vece temerature ...ali  vazno da je do klimatskih promijena ..neznam jel covjek  bio kriv i za ledeno doba ..ili dok je bilo panamsko more ovdje .sigurno je covjek kriv nema sto drugo biti 

  • user_467123 18.07.2021.

    Namjerno se ne ciste kanali i odvodnja da bi se izazvale katastrofe pa da oni sve to pripisu klimatskim promjenama???e sada cekam da me prozovu teoreticarem zavjere???oni su u stanju zrtvovati vlastiti narod da dodu do cilja 09.11 to je bio pocetak??

  • NEUNIŠTIVI erickblack IMUN NA ARMINE 18.07.2021.

    Pustite to,nego ima li novozaraženih?

Komentiraj...
Vidi sve komentare