To je to što me zanima!

Obilne kiše u Srbiji: Pod vodom deseci kuća, poginula je žena

Poplavljene su kuće u mjestima Uljma, Izbište i Šušare, lokalna cesta između ova dva mjesta je zatvorena, a na terenu su morale intervenirati Žandarmerija MUP-a Srbije, Hitna pomoć i ekipe Crvenog križa
Vidi originalni članak

Jedna žena je poginula, a najmanje 40 ljudi je evakuirano zbog obilnih pljuskova u srijedu poslije podne i navečer u nekoliko područja u Srbiji, zbog čega je poplavljeno više desetaka kuća, a obustavljen je i promet na nekoliko lokalnih cesta.

Zbog obilnih padalina popodne u okolici Vršca, pod vodom se našlo nekoliko desetaka kuća, a 87-godišnja žena je smrtno stradala, javila je Radio-televizija Srbije.

Poplavljene su kuće u mjestima Uljma, Izbište i Šušare, lokalna cesta između ova dva mjesta je zatvorena, a na terenu su morale intervenirati Žandarmerija MUP-a Srbije, Hitna pomoć i ekipe Crvenog križa.

"Ministar unutarnjih poslova Nebojša Stefanović uputio je pripadnike Žandarmerije u poplavljena mjesta kako bi u najkraćem roku pružili pomoć ugroženu stanovništvu", priopćio je MUP Srbije.

Resorne službe u općini Vršac nadaju se da da će tijekom večeri svi ugroženi biti evakuirani, a za mještane čije su kuće poplavljene bit će osiguran smještaj u Vršcu i susjednoj općini Bela Crkva.

Obilne kiše prouzročile su probleme u prometu i na autocesti E-75 kod Umčara južno od Beograda, te kod Niša, a više kuća poplavljeno je i na području Kraljeva.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • bosnic 08.06.2017.

    Padaj kiso napolju i neprestaj u srbijici nikada 👍 . Nemogu im zaboravit kad su me kao klinca gadjali granatama

  • Fenix7 08.06.2017.

    Je, tak je i Kijevo '91. bilo prepuno mrtvih staraca na pragovima svojih domova, pa ih se nije moglo spasiti. Kaj bi im mi sad? Budu se snašli valjda...

  • koko8222222 08.06.2017.

    svi na traktore!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare