To je to što me zanima!

Obišla je opožarena područja: Kolindu upoznali s problemima

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović u utorak je iz svog privremenog ureda u Splitu otišla na obližnja opožarena područja i dala je potporu stanovnicima
Vidi originalni članak

Predsjednica je obišla mjesta i općine na otoku Hvaru te Korčuli i poluotoku Pelješac.

POGLEDAJTE VIDEO :

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sa stanovnicima tih područja razgovarala je o svakodnevnim problemima . U mjestu Sućuraj dotaknula se najvećeg problema, nestašice pitke vode . Kako kaže predsjednica, poduzet će se mjere kako bi olakšali mještanima Sućuraja ali i okolnih mjesta opskrbu vodom jer je ovo potpuno nedopustivo u bilo koje doba godine, a pogotovo u turističkoj sezoni.

Načelnik općine Sućuraj, Ivan Slavić izjavio je kako je predsjednica jedina posjetila ovo područje, te kako su iz njezinog ureda imali potpunu potporu u problemima koji su se događali.

Na Korčuli i Pelješcu obišla je područja koja su bila zahvaćena požarom, susrela se sa stanovnicima i razgovarala s vatrogascima kojih se više od 150 odazvalo na gašenje požara.

'Moramo više ulagati u otoke. Prije svega, moramo raditi na tome da se otvaraju nova radna mjesta i da se stvaraju uvjeti za obitelji', istaknula je Kolinda.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • SmucAnarhist 12.08.2015.

    sad je upoznata s problemima, to je to , spašeni smo !

  • 12.08.2015.

    Ima 5 godina za upoznavanje s problemima. Dobro će ih upoznati.

  • 12.08.2015.

    Dala je usmenu potporu. Nažalost to je sve što može. Evo, i ja dajem ovim ljudima potporu, usmenu, dakle moje ovlasti su slične njenima. Kad uplatim nešto nekome na žiro račun, onda imam i veće ovlasti od nje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare