To je to što me zanima!

Obitelj gasila požar, zbog dima svi završili u bolnici

Zagreb: Vatra je u 1.15 sati buknula na dva auta u naselju Špansko. Požar su gasili vlasnik sa ženom i djecom. Svi su se nadisali gustog dima
Vidi originalni članak

Opel Astra i Mercedes izgorjeli su u noći na utorak u zagrebačkom naselju Špansko. Vatra je u 1.15 sati buknula iz još nepoznatog razloga u Ulici Špansko 23. Vlasnik P.I. (48) je gasio aute sa suprugom M.I. (47) i djecom, ali su se nadisali dima te su prevezeni u bolnicu. Roditelje su prevezli na Sveti Duh, dok su djeca, u dobi od 19 i 12 godina, u bolnici Sestara milosrdnica. Nije poznata težina njihovih ozljeda.
- Prvo se čuo prasak, nešto poput eksplozije petarde ili kao da netko puca iz pištolja. Zatim se čuo lom stakla. To se ponovilo nekoliko puta. Izašla sam van i vidjela gusti dim. Čuo se vrisak djece - ispričala je prva susjeda obitelji kojoj se zapalila garaža.
Susjeda, koja je željela ostati anonimna, kaže da je u garaži obitelj navodno imala centralno grijanje. Zgrada je cijela očađavljena, a u garaži još stoje olupine automobila. Policija je u utorak rano ujutro započela očevid kako bi ustanovila zbog čega su planuli automobili. Moguće je da se radi o eksploziji plinske boce.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • spuzvica 04.11.2009.

    uzas,poznajemo vlasnike,mogu samo reci,uzas i katastrofa

  • ManicMiner 03.11.2009.

    Katastrofa....dobro da se nije cijela kuca zapalila....

  • xSOVAx 03.11.2009.

    mafija....

Komentiraj...
Vidi sve komentare