To je to što me zanima!

Obitelj Hanjš: Vidi, tata, dobili smo čak i šunku

Redakcija 24sata, Mercator i Lantea donirali su igračke i odjeću obitelji Dragutina Hanjša, samohranog oca 12-ero djece, a stižu i računala
Vidi originalni članak

Vidi, tata, i šunku smo dobili, i novu jaknu, i vidi ove super igračke, uzvikivao je Luka (5) dok su njegova braća širom otvorenih očiju pregedavala pakete pune darova. Podrška samohranom ocu 12-ero djece Dragutinu Hanjšu (47) pristiže sa svih strana. Kamion s kutijama i vrećicama igračaka, odjeće, hrane i posteljine te s jastucima i prekrivačima zaustavio se jučer ispred njihova stana u Varaždinu. Mercator i Lantea osigurali su pakete za pomoć skromnoj mnogobrojnoj obitelji. Čak su i susjedi iz zgrade pomogli nositi teške pakete. Redakcija 24sata djecu je razveselila novim DVD playerom i, u suradnji s Markotelom, edukativnim igrama za školarce Učilica. T-HT će se uključiti u akciju i darovat će im dva računala.
- Hvala svima koji pomažete - skromno je rekao tata od formata. Račun na koji možete uplatiti pomoć je PBZ-3210768833 ili poslati na adresu Ulica Augusta Harambašića 34, Varaždin.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • prizemlje 02.11.2007.

    MA LJUDIIII JE LI TO MOGUĆE ?? Malo šale...ali ovo je uistinu diiiiiiiivno,svaka čast 24SATA i drugima....to su članci zbog kojih,od siline radosti zaboravim sve probleme,,,,uistinu divno,a mislim da bih umrla od sreće ili nevjerice kada bih čula da se neka naša stranka zaj....i uplatila bar 0.005% od bilo koje svote,,,možda od novca za kampanju....eto im marketinga...ali NNEEEE,oni će ipak skupe panoe pored ceste,,blabla....

  • SREĆICA 02.11.2007.

    LJEPO JE POMAGATI DRUGIM LJUDIMA. MISLIM DA BI I CETAR ZA SOCIJALNU SKRB TREBAO NAPRAVTI NEŠTO HUMANO. NEKA PO ŽUPANIJAMA OTVORE TELEFONE, NEKA LJUDI DONOSE STVARI ZA LJUDE KOJI NEMAJU . VEĆINA OD NJIH SE NEĆE JAVITI U MEDIJE JEL IH JE SRAM ŠTO NEMAJU ALI IPAK TREBAJU NEĆIJU PODRŠKU I NEĆIJU LJUBAV DA ZNAJU DA NISU SAMI.

  • CICA 02.11.2007.

    Pozdravljam ovu akciju! Svaka cast!

Komentiraj...
Vidi sve komentare