To je to što me zanima!

Obitelj iz Makedonije teško nastradala kraj N. Gradiške

Samo dva kilometra dalje od mjesta nesreće Toše Proeskog na autocesti u nesreći poginula je majka, a otac, sin i dvije kćeri su teže ozlijeđeni
Vidi originalni članak

Chevrolet Trailblazer, kojim je u tri sata ujutro upravljao 19-ogodišnji Aleksandar Mihajlov iz Starog Konjareva, iznenada je prešao na zaustavni trak. Kotači auta zahvatili su travu, auto se zanio, probio zaštitnu ogradu i počeo se prevrtati. Iz auta su ispale tri putnice, majka Vera Mihajlova (41) koja je poginula i njezine dvije kćeri Kristina (15) i Silvija (14) koje su teško ozljeđene. Njih su zbog teških ozljeda vrata, prsa i kralježnice iz novogradiške Opće bolnice prebacili u Zagreb. Otac Goran (45) koji je bio na mjestu suvozača ima tri slomljena rebra i zadržan je u novogradiškoj bolnici. Sin Aleksandar, koji je vozio, zadobio je samo lakše ozljede i priveli su ga u policiju, a protiv njega će podići kaznenu prijavu. Pretpostavlja se kako je umor vozača uzrok nesreće. Kako doznajemo, makedonska obitelj živjela je i radila u Švicarskoj, a putovali su kući, u Makedoniju, gdje su najvjerojatnije namjeravali provesti blagdane.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • miro333 21.12.2007.

    u pravu si darkness2 zato se gubi sa ove stranice i mani se komentara jer nisi iz hrvatske! sta mislite na kojoj cesti ce stradat makedonci u hrvatskoj nego na toj, drugacije nemogu doc do svoje zemlje, a to sto divljaju i spavaju za volanima vi mozete bit samo sretni sto nisu na vas naletili... zato malo manje sranja u komentarima jer ovo nema veze sa cestom, tošeom ili bilo kim drugim.

  • darkness2 21.12.2007.

    ja mislim da makedonci lose voze i da su hrvati najbolji u svemu, imaju naljepsu drzavu, najveci su europljani, nakljepsi, najpametniji, najbogatiji, najnapredniji i tako to mi ostali smo balkanska bagra, hrvati su gospoda i zato bagru treba otjerati iz hrvatske, sad vasih cesta, eventualno im dati samo da idu na more ali i to ako imaju jako puno para da vam ih ostave i naravno mogu jesti i trositi hrvatsko ali u svojim zemljama. pozdrav, vas voljeni balkanac - bosanac.

  • sinke 21.12.2007.

    Budala i glupan za volanom a ne kriva cesta znakovi i ostale gluposti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare