To je to što me zanima!

Obitelj je zakopala živu bebu, policija ju spasila nakon 7 sati

Brazilska je policija reagirala na anonimnu dojavu i u 50 centimetara dubokom grobu pronašla živu, tek rođenu bebu. Odmah je pokrenuta istraga, a zasad je uhićena 57-godišnja baka djeteta.
Vidi originalni članak

Nacionalni park Xingu dom je mnogim brazilskim domorodačkim plemenima koja još uvijek žive više-manje tradicionalnim načinom života. Upravo je tamo policija, piše britanski Independent, u svježem grobu dubokom pola metra pronašla živu, zdravu i tek rođenu djevojčicu. 

Policija je intervenirala po anonimnoj dojavi, a djevojčica je u grobu provela čak sedam sati. Na svu sreću, djevojčica nije pretrpjela ozbiljnije ozljede, a na njoj je još uvijek bila i pupčana vrpca. 

Nedugo po zastrašujućem otkriću policija je privela 57-godišnju baku djevojčice te 15-godišnju majku.

Članovi obitelji, koji pripadaju Kamayura plemenu, objasnili su da je beba odmah po porodu lupila glavom u pod te da su je tradicionalno pokopali misleći da je preminula. 

Je li to zaista bilo tako ili se radi o stravičnom zločinu, pokazat će istraga. Djevojčica je u pothlađenom stanju odvezena u bolnicu, no stabilno je i vjeruje se da neće imati ozbiljnije posljedice. 

Majka i baka djevojčice puštene su da se brane sa slobode. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • zeljkopž 10.06.2018.

    Aha, ovo vam smeta, a kad žena ode ubit dijete u kliniku onda je to sloboda, ljudsko pravo, majka koja ga je rodila ima pravo ubit svoje dijete itd. Licemjerje na tsućitu.

  • zvrkicaa 10.06.2018.

    O moj Bože..

  • Aaaaaaaaaa_1 10.06.2018.

    Nema prave kazne za ovakve stvari...zakopat i njih žive al 5m duboko

Komentiraj...
Vidi sve komentare