To je to što me zanima!

Obitelj kojoj je pao balkon, tužit će investitora Rašića

Obitelj je ljutita jer im se investitor nije došao ispričati. Majka je dodala da prije useljenja nisu tražili uporabnu dozvolu jer danas to nitko ne radi
Vidi originalni članak

Sam Bog zna da istinski proživljavam najgore trenutke u svom životu. Molio sam se za vašu obitelj. Oprostite, napisao je u brzojavu obitelji Kuzmanović iz zagrebačke Sloboštine investitor zgrade u kojoj žive Andrija Rašić. Javio se tri tjedna nakon što je obitelji Kuzmanović propao balkon stana. S njim je s prvoga kata pala Milica Kuzmanović (39), njezin Tin (10) i dvije prijateljice. Milica je imala ranu na ramenu jer je udarila u retrovizor auta koji je bio parkiran ispod balkona.
- Još imam vrtoglavice zbog potresa mozga. Pijem lijekove protiv bolova - rekla nam je Milica Kuzmanović. Tin se nije ozlijedio, a nesreće se prisjeća kao nečega groznog. Milica je ljutita jer im se investitor nije došao ispričati. Dodala je da prije useljenja nisu tražili uporabnu dozvolu jer danas to nitko ne radi više. Potražit će odvjetnika koji će im pomoći u tužbi protiv Rašića.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • plavuša13 26.09.2009.

    Treba ih tužiti,itekako treba.Ko god tako radi -TUŽIT!Pa nek počnu konačno radit kako treba posao koji masno naplate.Kod nas se u 95% slučajeva radi po onoj staroj drži vodu dok majstori odu!

  • PapaŠtrumpf 26.09.2009.

    Prodat će jedan stan, platiti odštetu, graditi zgrade i dalje i šetati slobodno ulicama, u normalnim zemljama (ne i našoj jer to svakako nije) taj više ne bi smio ni primirisati gradilištu a ne imati firmu i graditi zgrade.

  • stara50 26.09.2009.

    malo sam zbunjena! da li su investitor i izvoditelj radova ista osoba??? ako nisu onda mi nema logike. to bi bilo isto kao da ja pošaljem nekog da mi kupi kilogram krumpira, a on mi donese pola kile luka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare