To je to što me zanima!

Obitelj Rodić koju štiti Banožić uzela još 170 kvadrata državi. Bespravno su u 4 nekretnine!

Banožić je pitao otkud pravo pečatiti državne prostore ljudima koji duguju državi 5,8 milijuna kuna. Otkrivamo kako su na kreativan način prisvojili još jednu atraktivnu nekretninu i kako izvrdavaju izbacivanje
Vidi originalni članak

Obitelj Rodić, za koju se kao ministar državne imovine založio Mario Banožić, ne koristi bespravno samo dva lokala na elitnim lokacijama u Zagrebu, nego je bespravno zauzela čak četiri atraktivne nekretnine površine 524 četvorna metra! Uz to, ostali su dužni državi za najam i porez ukupno 5,8 milijuna kuna. Dosad je bilo poznato da bespravno i besplatno koriste dva lokala, u Dežmanovoj i Petrićevoj ulici, te da su zauzeli i stan u Tomićevoj. Sad nam je potvrđeno da se godinama ne daju izbaciti ni iz atraktivnog lokala koji se također nalazi u Petrićevoj, u istoj zgradi kao i lokal koji je nekad bio kafić Flores. Radi se o prostoru na polukatu površine više od 170 četvornih metara koji ima čak 11 prostorija, na minutu hoda od Trga bana Jelačića.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 10

  • 03.06.2022.

    Svi isto pokazuju prst kao i plenkovic kada nešto treba objasniti ili odgovoriti…….rekao sam i točka. Nema daljnje rasprave….

  • Luna777 02.06.2022.

    Naprosto za ne povjerovati. Kakve mi to zakone imamo, kada ih svaka šuša prevesla u svoju korist. Banožiću, koliko desetaka milijuna si oduzeo državi na ovakvim poslovima. I još onda Plenkošenko nazove šeficu DORH-a i kaže joj da se slučajno ne osudi dirnuti u Banožića. Fuj od zakona, fuj od vlastodržaca, ovo je prćija od države, koju je stvorio HDZ.

  • max2017 02.06.2022.

    nitko živ ne može tvrditi da to nije plaćeno pokrovitelju ,.....a "porezna" se ovrhom ekspresno naplaćuje i kod mizernih iznosa onima koji nemaju sponzora u liku ministra osobno..........Ovom tipu se ne može pronaći ni mrvica odgovornosti i dobrog gospodarenja nigdje !!!!!!!!!!  Plenkovićev kadar !!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare