To je to što me zanima!

Obitelj Sanader na 78 računa raspolagala s 11 milijuna kuna

U trenutku uhićenja Sanadera njegova obitelj raspolagala je sa 78 bankovnih računa sa ukupno 11 milijuna kuna. Najviše ih je imala kćer Petra, čak 20, piše Jutarnji
Vidi originalni članak

Obitelj Ive Sanadera, u trenutku njegova uhićenja krajem 2010., raspolagala je sa 78 bankovnih računa s ukupno 11 milijuna kuna.

U istrazi u aferi Fimi-Media USKOK je provjeravao širu imovinu obitelji Sanader. Izračunali su razliku od 20 milijuna kuna između njihovih prihoda, te imovine i troškova koje su imali u spomenutom razdoblju, piše Jutarnji list.

U raznim bankama u Hrvatskoj Sanader, njegova žena i kćeri, te punac i punica imaju čak 73 računa. Najviše računa imale su kćeri optuženog Sanadera, pa je tako Bruna imala 14 bankovnih računa, a Petra čak 20. Sanader ih je imao samo sedam, supruga Mirjana 11, njezina majka Karmela Šarić devet i otac Ivo Šarić 12. Sanaderov punac imao je i 5 računa i sef u Raiffeisenlandesbank Tirol u Austriji. 

>>> Cijeli članak pročitajte u tiskanom izdanju Jutarnjeg lista


Idi na 24sata

Komentari 134

  • eufemija 17.01.2012.

    sve ih na goli otok da pecaju ribu i tako preživljavaju

  • fijuman 17.01.2012.

    moja kći i sin nemaju niti jedan račun od moje i ženine radničke plaće a kamoli da bi ih imali toliko koliko ih imaju sanaderovi. ajde pravna državo konačno proradi i pokaži i dokaži hrvatskome narodu ili ti stoci sitnog zuba kako je to moguće u ovoj državi.

  • Apsurd0000 17.01.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare