To je to što me zanima!

Obitelj stradala u eksploziji plina, jedan teško opečen

ZAGREB: Karlo Brežni (32) zadobio je opekline 3. stupnja, a njegovim roditeljima Marijanu (64) i Jadranki (56) opečeno je dvadeset posto tijela
Vidi originalni članak

Probudila me jaka eksplozija. Moj krevet se nalazi baš do prostorije gdje je eksplodirao. Prvo sam pomislila da je potres, a onda sam čula da netko traži pomoć. Kad sam izašla van, vidjela sam izgorenog susjeda, rekla je Antonija Mrkoci (75), prva susjeda obitelji Brežni.
Jučer oko 3 sata u Gupčevoj ulici na zagrebačkom Črnomercu u prizemlju obiteljske kući na broju 28 eksplodirao je plin. Cijev kroz koju prolazi plin odvojila se od peći za grijanje. Plin je potom počeo puniti prostorije, a kad je u kući nastala kritična koncentracija, zapalio se i eksplodirao. U sobi u kojoj je eksplodirao plin spavao je Karlo Brežni (32). Zadobio je opekline trećeg stupnja. Hitna pomoć prevezla ga je u zagrebačku Kliniku za traumatologiju i nalazi se u životnoj opasnosti. Njegovi roditelji Marijan (64) i Jadranka Brežni (56) zadobili su opekline na 20 posto tijela.
Prevezli su ih u zagrebačku bolnicu Dubrava. Kako saznajemo, u vrijeme eksplozije u kući se nalazio i Karlov mlađi brat Matija Brežni, koji je spavao na katu, pa je stoga neozlijeđen.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • zeko30 12.11.2007.

    kada se ne odrzava plinska instalacija,događaju se takvi slucajevi,a pocetkom grijana sve vise je mogucnosti da se dogodi tako nesto,zato ljudi oprez !!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare