To je to što me zanima!

Obitelji 17 dana nitko nije javio da baka leži u bolnici

Volga Drinić (73) doživjela je 29. svibnja moždani udar te pala na cestu. Hitna pomoć ju je prevezla u bolnicu Sveti Duh, no nitko to nije javio obitelji
Vidi originalni članak

Borislava Belina je 17 dana tražila svoju majku Volgu Drinić (73) koja je nestala iz zagrebačkog naselja Špansko. Posljednje što je Borislava znala jest da Volga 29. svibnja otišla kod liječnika jer su je bolila leđa. Zajedno sa suprugom Brunom prijavila je nestanak majke policiji. No, rezultata nije bilo. Tek nakon dva tjedna Borislava je čula od susjeda da su toga dana jednu gospođu prevezli vozilom hitne pomoći u bolnicu. Nazvala je nekoliko bolnica i majku pronašla u OB Sveti Duh. Nesretna Volga doživjela je 29. svibnja moždani udar te pala na cestu. Iako je starica imala sve dokumente kod sebe, nitko iz bolnice nije obavijestio obitelj da je ona kod njih. Liječnica koja je primila Volgu kazala je za Večernji list da joj je pacijentica rekla kako ima kćer no da nije napomenula da ju se obavijesti.
- To nije moj posao. Ako ste prijavili nestanak prije više od dva tjedna, zakazala je policija, odgovorila je liječnica zabrinutoj Borislavi. Policija novinarima Večernjeg lista nije htjela odgovoriti zašto nestalu osobu nisu prvo tražili po zagrebačkim bolnicama.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • public enemy 18.06.2009.

    jednostavno sistem je loš.

  • martica21 17.06.2009.

    koja stoka od ljudi za nepovjerovat

  • sekav 17.06.2009.

    policija, bolnice, pravosuđe............... ima toga dosta što bi trebalo dobre batine dobiti da se opamete....

Komentiraj...
Vidi sve komentare