To je to što me zanima!

Obitelji vatrogasaca: Treba raskrinkati loš sustav!

Vatrogasci su bili pri svijesti kad su ih prevozili iz Zadra u Split i to se jasno vidi na TV snimkama, tvrdi sestra umrlog Stančića i otac H. Strikomana
Vidi originalni članak

Vatrogasci su bili pri svijesti kad su ih prevozili iz Zadra u Split i to se vidi na TV snimkama, tvrdi sestra poginulog Stančića i otac Hrvoja Strikomana. Oni će gostovati u “Latinici” u ponedjeljak.
- Pokazali su mi dokaz da su mrtve helikopteri na dan tragedije prevezli u vojnu bazu Zemunik i vratili ih na mjesto nesreće sljedećega dana, pred sam očevid - kaže Denis Latin. Tijela su, navodno, prvobitno nađena u čudnim položajima. Sumnjivo im je i što su na Kornat vojnici došli prije spasilaca GSS-a.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Mina 29.10.2007.

    Zacudio bi se sto sve mi mali smrtnici ne znamo, a dogadja se oko nas. Ne, nisu vanemaljci... vojska je. Tko zna kaj su KEMIJALI tamo na Kornatima!

  • iCELAKIS 23.10.2007.

    Pa kad je vec citirala nije trebala doslovno citirat vec napisat nesto kontra tog citata ... tipa koja nebuloza ili bilo sto drugo ..

  • cdvita12 20.10.2007.

    ja sam gledala latinicu, i novinarka maja petrinjak nije nista krivo napisala, nego je samo cititala jednog od gosta. tako da ne napadate jadnu zenu. uistinu je gosca to rekla i sjecam se da su svi u studiju ostali zacudeni, pa tako i mi pred malim ekranima. tko to zna sto se tamo dogodilo, pogotovo sada kad se naslucuje da vojska ima neke veze sa tim.

Komentiraj...
Vidi sve komentare