To je to što me zanima!

Obiteljima šalje pisma: 'Dajte novce ili ću vam ubiti djecu...'

Njemačka: Policiji je zasad 13 obitelji prijavilo pokušaj iznude. Te obitelji muškarcu nisu isplatile novac. Objavljene su i snimke osumnjičenog. Prijetnje šalje od svibnja
Vidi originalni članak

Muškarac od svibnja prošle godine obiteljima u Njemačkoj, točnije na području Aachena, Dürena i Heinsberga šalje pisma u kojima ima prijeti da će im ubiti djecu. Ucjenjivač traži da mu obitelji na određenom mjestu ostave novac. Policija je sada objavila snimke osumnjičenog. Postavili su kamere na mjestima gdje muškarac traži da mu ljudi ostave novac.

Prvi put su ga uspjeli snimiti 23. siječnja. Nije poznato da li je muškarac dosad uspio iznuditi novac ili nije. Policiji je zasad 13 obitelji prijavilo pokušaj iznude. Te obitelji muškarcu nisu isplatile novac. Policija muškarca traži, a nagradu od 1000 eura ponudile su i obitelji koje su dobile prijetnje. Istražitelji sumnjaju da je ucjenjivač amater jer je pokušao ucijeniti i jednu obitelj koja nema djecu, ali i one roditelje čija su djeca odavno odrasla i odselila se, piše Bild. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • SAINT 02.03.2017.

    blago rećeno kreten...............

  • missdilemma 02.03.2017.

    neka meni posalje takvo pismo, jedva cekam da ga negdje scepam, nece prezivjeti :D ;)

  • Hommolupetuss 02.03.2017.

    ovaj nije ubica, ovo je prevarant a nikad se nezna

Komentiraj...
Vidi sve komentare