To je to što me zanima!

Obiteljski masakr: Mrtvu braću i roditelje gledala je satima

Navodno su joj roditelji i braća često sugerirali da se uda. Na dan ubojstva se navodno opet posvađala s roditeljima i braćom zbog svog bračnog statusa, nakon čega je uslijedila tragedija
Vidi originalni članak

Ubojstvo obitelji Blaca iz okoline Gnjilana jedan je od "najvećih zločina koji se dogodio na Kosovu", pišu prištinski mediji i iznose detalje ove obiteljske tragdije.

Valdete Blaca (45), policajka koja inače nije smjela nositi oružje, jednog brata ubila je na spavanju, dok je u ostalim djelovima kuće presudila drugom bratu, majci i ocu, a potom i sebi. U svaku od žrtava ispalila je najmanje po dva metka.

Iako su detalji ovog ubojstva obavijeni velom misterije, poznato je da su svi ubijeni iz istog oružja, kojeg je koristila policajka i da je gotovo u svakom kutu kuće pronađena po jedna žrtva, piše Kurir.

Jednog brata policajka je ubila na spavanju, na drugom katu obiteljske kuće. Drugi brat pronađen je mrtav u hodniku. Krvi je bilo u cijeloj kući...

Svoj krvavi pir Valdete je nastavila u dnevnoj sobi, gdje je ubila oca (70), a majku (64) upucala je u kuhinji.

Valdete nije odmah nakon toga oduzela sebi život. Nekoliko sati promatrala je njihova beživotna tijela i na kraju, iza ulaznih vrata kuće presudila je sebi.

Policajka je prije krvoprolića ukrala službeni pištolj, koji joj je bio oduzet jer je imala psihičkih problema.

- Liječnik joj je dijagnosticirao mentalne probleme. On je propisao terapiju i preporučio kosovskoj policiji da je postavi na odgovarajući položaj i da joj se oduzme oružje - priopćila je kosovska policija.

Jedan od njezinih rođaka rekao je da je njezin neriješen bračni status vjerojatno bio uzrok svađa u obitelji. Navodno su joj roditelji i braća često sugerirali da se uda. Na dan ubojstva se navodno opet posvađala s roditeljima i braćom oko iste stvari.

Pouzete su i mjere u policiji - suspendirani su zapovjednik policijske postaje u Gnjilanu Alban Ramuši, zamjenik, Naser Rahmani, šef operacija Nijazi Kolgeči i zapovjednik civilnog sektora.

Idi na 24sata

Komentari 80

  • Voltaire_ 24.02.2020.

    Strava !!):

  • pero stanić 20.02.2020.

    istina da ih nije trebala ubiti, trebala je samo otići od njih jer albanci imaju neke svoje čudne zakone gdje se mješaju u neke tuđe osobne stvari a ne bi trebali jer svako ima pravo živjeti po svome i pravo na svoj život da ga živi kako hoče a ne da mu netko nameće šta da radi, tako da i nije ni čudo kako je to završilo..

  • Popy_1 20.02.2020.

    Vise nikog nepitam kad ce se udavat ili zenit!

Komentiraj...
Vidi sve komentare