To je to što me zanima!

Obiteljsko nasilje u Pleternici: Udario suprugu, kad je krenula zvati policiju, počeo ju je gušiti

Muškarac je optužen za pokušaj ubojstva nakon što je suprugu prvo udario u lice koja ga je htjela odvesti u bolnicu, a potom ju je gušio kada je htjela nazvati policiju
Vidi originalni članak

Županijsko državno odvjetništvo u Slavonkom Brodu donijelo je rješenje o provođenju istrage protiv muškarca (47) s područja Pleternice zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenih djela u stjecaju, i to ubojstva u pokušaju. U Županijskom državnom odvjetništvu prije tog rješenja provedena je dokazna radnja. 

Utvrđeno je da postoji osnovana sumnja da je osumnjičeni 19. siječnja 2022. oko 6:15 sati, u prizemlju obiteljske kuće, nakon što mu je njegova devet godina mlađa bivša supruga, koja živi na katu iste kuće, rekla da će ga odvesti u bolnicu, ustao sa stolice i udario ju dlanom po licu, kao i da joj je, kada je krenula prema telefonu kako bi pozvala policiju, prišao s leđa i, u namjeri da ju liši života, počeo ju gušiti. U njegovoj su ga daljnjoj namjeri zaustavili ukućani.

STRAVA U MEĐIMURJU Otac tukao bebu metalnom šipkom po glavi, završila je u bolnici. Policija ga je privela

Osnovano se sumnja da je od 25. kolovoza 2021. do 16. siječnja 2022. tijekom braka i nakon razvoda, svakodnevno prijetio svojoj supruzi ubojstvom, a posljednje prijetnje joj je uputio 16. siječnja 2022., pa su sve prijeteće riječi izazvale kod nje uznemirenost i strah za život.

Sudac istrage Županijskog suda u Slavonskom Brodu prihvatio je prijedlog ŽDO i muškarcu je odredio istražni zatvor u trajanju od mjesec dana.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • sljastrava 25.01.2022.

    Da je bio normalan ne bi se razvodio.Sada mu ne paše razvod pa bi ubio.Doživotna!

  • marley01 25.01.2022.

    Draga držav! Obiteljsko nasilje!!!Uvijek ga je bilo i bit će ga,nažalost svih koji su skupo platili isto tj.skupo ga plaćaju.Korona je dodatno potpirila tj.njenom pojavom ta kronična nevolja našeg društva je u porastu.Vidim,čujem i svjedok sam raširenosti maltretiranja obitelji od strane,najčešće,jednog člana obitelji. E,pa umjesto da se tog istog pravovaljano sankcionira,ide se lonijom manjeg otpora.Vrijeme je da se zagrebe ozbiljnije ispod površine!!!

  • stovateljHDZa 25.01.2022.

    inaće,ćlan naše stranke

Komentiraj...
Vidi sve komentare