To je to što me zanima!

Objavila selfie iz aviona: Stiže nam nova veleposlanica SAD-a

Nova američka veleposlanica Nathalie Rayes danas stiže u Hrvatsku. Na platformi X-a javila se iz međunarodne zračne luke Frankfurt. U Zagreb bi trebala sletjeti u 19.20 sati
Vidi originalni članak

Veleposlanica Rayes javlja se na dužnost. Počašćena sam i smatram privilegijem što mogu služiti svojoj zemlji, napisala je Rayes.

Objavila je fotografiju zrakoplova na aerodromu u Frankfurtu te zaokružila Zagreb na popis destinacija. Objavila je i selfie iz zrakoplova. 

Nathalie Rayes rođena je u Venezueli, odrasla je i školovala se u Kaliforniji.

Rayes je Šest godina radila u uredu gradonačelnika Los Angelesa, Jamesa K. Hahna. Kao zamjenica predstojnika ureda gradonačelnika upravljala je Uredom za međuvladine odnose, međunarodnu trgovinu, protokol i uspostavila prvi Ured za imigrantske poslove u Los Angelesu.

Donedavno je bila izvršna direktorica organizacije 'Latino Victory' čija je suosnivačica glumica Eva Longoria, a koja promiče veći politički utjecaj latinoameričke zajednice u SAD-u. Potpredsjednica je 'Hispanic Federation' i članica odbora progresivne organizacije 'Planned Parenthood'.

Diplomirala je sociologiju i magistrirala međunarodne odnose na Sveučilištu Kalifornija u Los Angelesu (UCLA). Uz engleski, tečno govori i španjolski, te konverzacijski arapski. Podrijetlom je iz Venezuele. Udana je i ima dvoje djece.

Izgubi li Biden izbore, Nathalie će trajati kratko

Nathalie Rayes je politički nominirana veleposlanica. Imenovana je pri kraju treće godine Bidenova mandata. To daje naslutiti da će, ako na predsjedničkim izborima iduće godine pobijedi republikanski kandidat, njezin veleposlanički staž trajati iznimno kratko i veleposlanstvom SAD-a u Hrvatskoj će opet, barem neko vrijeme, upravljati otpravnik poslova.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • MateoIvan74 21.01.2024.

    Jao, sada će joj hdz domoljubi lizati guzicu.

  • Antimor 21.01.2024.

    Odlazi Sotono od krštene duše!

  • Miške 21.01.2024.

    Bu joj Radman dal pusu

Komentiraj...
Vidi sve komentare