To je to što me zanima!

Objavili fotografije: Djevojka i mladić ukrali novac iz trgovine

Policija sumnja kako su mladić i djevojka 8. srpnja u trgovini u Lokvama ukrali novac. Policija je objavila njihove fotografije i moli građane za informacije o njima
Vidi originalni članak

Policija traži lopove koji su 8. srpnja iz trgovine u mjestu Lokve ukrali novac. Oni su iskoristili zauzetost prodavačice te su ukrali novac i tvrtku iz Zagreba oštetili za više tisuća kuna.

-  Tijekom dosadašnjeg kriminalističkog istraživanja pribavljene su fotografije mogućih počinitelja. Policija sumnja da su mogući počinitelji ovog kaznenog djela mladić u bijeloj majici i sa sunčanim naočalama te djevojka u sivoj majici i s crnom torbom, oboje slabije tjelesne građe.  

Radi pronalaska počinitelja policija moli pomoć građana ako raspolažu informacijama o osobama s fotografija  da obavijestite Policijsku postaju Delnice na telefon 051/439 710, njima najbližu policijsku postaju ili pozivom na broj 192. Također, građani informacije mogu dostaviti i putem e-mail adrese: primorsko-goranska@policija.hr . Sve korisne informacije građani mogu dojaviti anonimno - kažu u policiji. 

Idi na 24sata

Komentari 54

  • šiš 13.08.2013.

    Ajd reci da poznas nekog. Kad izađe iz zatvora naravna ti bubrege.

  • MilosrdniAndjeo 13.08.2013.

    Prodavacica stavila sebi utrzak u dzep i prijavila kradju od naznanih kradljivaca,,,klasika.

  • user_39932 13.08.2013.

    Ja znam, ali vam neću reči, zaradite si plaću.

Komentiraj...
Vidi sve komentare