To je to što me zanima!

Objavili fotografije razbojnika koje traže nekoliko mjeseci

Policija traži razbojnike koji su opljačkali banke u studenom prošle godine, benzinsku postaju u rujnu ove godine te poslovnice za otkup plemenitih metala
Vidi originalni članak

Policija je u ponedjeljak objavila fotografije muškarca, kojeg traže zbog sumnje da je uz prijetnju pištoljem opljačkao banke u studenom prošle godine na Aveniji Dubrava te u veljači ove godine u Sesvetama, u Zagrebačkoj ulici.

Radi se o muškarcu koji ima između 35 i 40 godina, visok je oko 175 cm, mršavije je do srednje tjelesne građe te ima upale obraze i smeđe oči. 

Policija traži i muškarca koji ima između 50 i 55 godina te je visok oko 175 cm i mršav je, a sumnjaju da je uz prijetnju pištoljem opljačkao benzinsku postaju u Škorpikovoj ulici u rujnu ove godine. Na sebi je imao plavu jaknu s bijelim logom i plave traperice te plavu vunenu kapu i sunčane naočale. 

Objavili su i fotografije muškarca za kojeg sumnjaju da je u prosincu prošle godine u Ulici Ivane Brlić Mažuranić uz prijetnju oružjem zaposlenicama opljačkao poslovnice za otkup plemenitih metala. Radi se o muškarcu koji ima između 35 i 45 godina, visok je oko 190 cm, jače je tjelesne građe, tamnije puti i okruglog lica. Na sebi je imao jaknu maslinaste boje s kapuljačom i debljom tamnom crtom duž rukava, tamniju trenirku ili hlače i obuven u crne tenisice marke „Adidas“. 

Policija moli građane da im se jave ukoliko imaju bilo kakve informacije o razbojnicima.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • tomopit 12.11.2013.

    **** Admin **** : Poštovani, molimo vas da isključite Caps Lock kao i svi ostali komentatori na portalu. Lp

  • 12.11.2013.

    Ovo je vama visina 175 cm? Pa pogledajte ga u odnosu na onu curu, koliko je viši od nje! Ne bih rekao da ona ima samo oko 150 cm? Rekao bi da ovaj lik ima bar 185 cm i oko 100 kg ako ne i više!

  • ko od brda odvaljen 11.11.2013.

    Hebo našu policiju,pravo je cudo sto nema vise takvih pljacki,pokraj takvih levata sto drze red...a gle ovog na prvoj slici,frajer sa snajperom ide u banku haha

Komentiraj...
Vidi sve komentare