To je to što me zanima!

Objavili fotografije zbog kojih je Pistorius povraćao na sudu

Radi se o fotografijama na kojima se vidi krvlju prekriven pod njegove kuće, a prikazano je i tijelo Reeve Steenkamp. Mediji su objavili u četvrtak sve fotografije
Vidi originalni članak

Suđenje Oscaru Pistoriusu za ubojstvo djevojke Reeve Steenkamp započelo je prošlog ponedjeljka na sudu u Pretoriji, a paraolimpijska zvijezda jako teško podnosi objavu detalja ubojstva.

Na sudu su prikazali policijske fotografije iz njegova doma tijekom svjedočenja susjeda i objašnjenja forenzičara, zbog čega je Pistorius nekoliko puta ovoga tjedna povraćao u sudnici.

Pistorius: Zašto to javno objavljujete?

Radi se o fotografijama na kojima se vidi krvlju prekriven pod njegove kuće, a prikazano je i tijelo Reeve Steencamp. Mediji su objavili u četvrtak sve fotografije prikazane na sudu, nakon što je Pistorius pitao sud zbog čega to javno prikazuju.

Monitor s fotografijama u sudnici se nalazi točno ispred klupe u kojoj on sjedi, a suce je zamolio da mu takve fotografije više ne pokazuju, javlja Daily Mail.

Podsjetimo, Oscar Pistorius rekao je na početku suđenja kako se ne osjeća krivim za ubojstvo djevojke na Valentinovo prošle godine. Pistorius je priznao da je ubio djevojku, ali tvrdi kako je mislio da je uljez. Ako ga proglase krivim za ubojstvo s predumišljajem, prijeti mu doživotni zatvor.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • seljanka72 14.03.2014.

    pa ako ti netko i uđe u stan nečeš ga odmah u mrtvo ime

  • bascarsija 14.03.2014.

    joj kako ste glupi s time da ju je upucao jer ga je htjela ostaviti,on je bogataš,kao da nije mogao naći neku novu fufu..ne kažem da ju nije namjerno ubio,ali ne mora biti.,,

  • MichaelMonako 14.03.2014.

    Za admin.U mome prošlom komentaru o ubojici Pistorijusu nisam upotrijebio ni jednu rijeć koja bi bila neprimjerena i uvredljiva za bilo koga.Ponudite nam vijest za naš komentar i mišljenje pa ako se nekome iz bilo kojeg razloga moje mišljenje ne svidi kupate opomene.Spomenuo sam Mojsijev zakon,koji se odavno primjenjuje u Americi jer tamo ako ubiješ s namjerom dobit ćeš smrtnu kaznu(ne u svim državama).Svako od nas ima pravo na mišnjenje pa ako se neko ne slaže s mojim,u redu.Dati mi težu opomenu za moj komentar nije u redu.Ne morate me isključiti jer sam se sam i uključio te ču se sada sam isključiti na tjedan dana jer ne želim da mi neko od vas daje naputke što bih i kako trebao misliti o bilo čemu.Pa pozdrav admin.do idućeg petka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare