To je to što me zanima!

Objavili su fotorobot muškarca čije su dijelove našli na Zenti

Radi se o starijem muškarcu, visine oko 170 cm, kose dužine oko 2 cm, s čeonom ćelavosti, sivo-plavih očiju. Policija moli građane da im se jave ako znaju tko je on
Vidi originalni članak

Splitska policija je objavila fotorobot muškarca čiji su dijelovi tijela pronađeni 16. listopada na predjelu Zenta u Splitu. Radi se o muškarcu starije životne dobi (više od 65 godina), visine oko 170 cm, kose dužine oko 2 cm, s čeonom ćelavosti, sivo-plavih očiju. 

Muškarcu nedostaje nekoliko zubi, a na pojedinim zubima ima zlatne navlake. 

Policija moli građane da im se jave na broj 192 ili na e-mail splitsko-dalmatinska@policija.hr ako imaju informacija koje bi mogle pomoći u identifikaciji muškarca. 

Kako smo već pisali, truplo bez obje potkoljenice i glave pronašli su slučajni prolaznici. Kasnije je policija pronašla glavu. Vjeruje se da potkoljenica pronađena na Žnjanu desetak dana ranije također pripada tijelu muškarca. Muškarac je bio gol, a dijelovi tijela su zamotani u plastične vrećice. Nagađa se da je raskomadan nakon smrti, sjekirom ili pilom. Na tijelu je imao više hematoma te slomljenih osam rebara.  

Idi na 24sata

Komentari 89

  • Aurelije13 21.10.2012.

    Jel ima lančić oko VRATA??

  • pernica 20.10.2012.

    a jadan čovik, nikako nije zaslužio ovakvu smrt, zašto su ga morali raskomadati? grozno, grozno...i sad meni netko kaže da ne treba uvesti smrtnu kaznu! kakvi su to monstrumi koji ubiju čovjeka a onda ga još iskomadaju i tako bace u more- BOLESNICI BOLESNI!

  • AnaGrgurović 20.10.2012.

    neko je nacrta oči previše gori tribale bi biti dolnije

Komentiraj...
Vidi sve komentare