To je to što me zanima!

Objavili novi video nereda, ranjenom policajcu je bolje

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Policija je u Zagrebu privela dvojicu navijača, a još četvorica su se predala. U Karlovcu se jedan navijač u pratnji svog odvjetnika predao policiji
Vidi originalni članak

Zagrebačka policija prikazala je snimku s istočne tribine Maksimira. Na njoj se jasno vidi kako navijači pale baklje i uzvikuju "Ubij drotove!". Jedan od zaštitara upozorava ih, a navijač ga udara nogom. Svjestan da sam ne može protiv navijača, zaštitar u dogovoru s kolegama zove interventne policajce u pomoć, koji su mirno priveli navijača. U Zagrebu su priveli dva navijača s fotografija, a još četvero se predalo.  Jednog navijača su pustili na slobodu nakon ispitivanja. U policiji kažu kako je njihov ranjeni kolega Kristijan Trokter bolje te da bi ga u petak trebali pustiti na kućnu njegu. Kažu kako se krug sumnjivaca, koje povezuju s ranjavanjem Troktera, sužava.
- Postupili smo zakonito i opravdano. Tako smo morali postupiti da zaštitimo svoje i tuđe živote - kažu u policiji.

KARLOVAC: PREDAO SE JER SE PREPOZNAO NA SLICI
Navijač Stjepan B. (22) prepoznao se na fotografijama nereda na maksimirskom stadionu te se predao policiji u Karlovcu. Bio je u pratnji odvjetnika Nenada Mamule. Rekao je kako policija kriva za sve i kako se samo branio.
- Kad su planule baklje uletjeli su u punoj spremi s lisicama i lancima - rekao je izgrednik. Njegov odvjetnik Mamula tvrdi da Stjepan nije sudjelovao u neredima.
- Njega se tereti za prekršaj koji nema veze s ozljeđivanjem policajca - rekao je Mamula i dodao kako se njegov klijent odlučio sam prijaviti jer je savjetan građanin. Policija je u srijedu pretresla stanove 10 navijača koji su bili u postaji na razgovoru jer su ih prepoznali na slikama. U njihovim stanovima u Zagrebu su pronašli razno oružje. Još uvijek se nisu javili svi sa fotografija.



RANJENOG POLICAJCA POSJETIT ĆE SATNIK PAVKOVIĆ

Hrabri satnik Marko Pavković, na kojeg je po povratku iz Afganistana naletjela pijana profesorica i smrskala mu noge, posjetio je u četvrtak policajca Kristijana Troktera. Kako sam kaže želi mu dati podršku i ohrabriti ga u daljnjem oporavku.

Idi na 24sata

Komentari 64

  • Bloomy 06.05.2010.

    a vidi frajera kak prvo udaraju a onda se ko pi...ce skrivaju iza rulje,ma fuj. i ne kuzim te povike ubi,pa bilo koga,a pogotovo drotove...i onda mi najvise ide na zivce onaj dinamovac iz otvorenog i intervjua koji je okrivio policajce,a cijela tribina vice ubi drotove. odvratni ste

  • rockboy 06.05.2010.

    Jel mogu samo nesto preupitat one svakodnevne \'\'kriticare\'\'.... jesu li vam i za ove nerede krivi \'\'seljaci\'\' bosanci/hercegovci kao sto inace budu rezervni krivci za sve..???

  • user_20742 06.05.2010.

    pa ovo samo dokazuje da su lika mogli poslje utakmice privest i amen,a ne ulazit na tribinu i riskirat da se izazovu neredi

Komentiraj...
Vidi sve komentare