To je to što me zanima!

Uznemirujuće: Hladnokrvno ubili muškarca koji leži na tlu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Napadači su stigli u crnom Cliju i odmah otvorili vatru na zgradu redakcije. Popeli su se na kat i nastavili pucati. Navodno su bili naoružani kalašnjikovima i ručnim bacačem granata
Vidi originalni članak

U napadu na redakciju satiričnog časopisa u Parizu ubijeno je, prema prvim informacijama, 12 ljudi, a više ih je ranjeno. Ubrzo nakon napada objavljene su na Twitteru fotografije koje navodno pokazuju napadače.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Napadači su stigli u crnom Cliju i odmah otvorili vatru na zgradu redakcije. Popeli su se na kat i nastavili pucati. Navodno su bili naoružani kalašnjikovima i ručnim bacačem granata.

Na internetu je objavljen uznemirujući video na kojem se vidi kako napadači ubijaju muškarca, navodno policajca, te zatim bježe u ukradenom Citroenu. Policija traga za njima.

Idi na 24sata

Komentari 191

  • bosanac17 08.01.2015.

    aj malo pogledajte bolje ovaj video prije nego komentirate, ako je itko od vas imao doticaja sa AK-47, zna kakva je to puska..ovdje se ocito vidi da je metak ispaljen u pod , a ne u policajca, da ga je pogodio bilo bi krvi na sve strane , ovdje nigdje ne vidim krv..zato ne sudite prije nego se dobro uvjerite..

  • CrniMuratovic 07.01.2015.

    karikatura je kriva ko izaziva vec dugo novinari nemoraju karijeru pratiti bolje ponekad i sutit

  • Jyrki23 07.01.2015.

    smece nad smecem,ubijat nevine ljude...Eto ga i sto se sada ceka napali su EU i ako se sada nista ne poduzme neznam kad ce...Neka nam dragi Bog pomogne protiv ovakvih

Komentiraj...
Vidi sve komentare