To je to što me zanima!

Objavili video: Policija u Italiji spasila otetog sina milijunaša

Italija: Otmičare su snimile nadzorne kamere dok su kupovali pizzu za otetog. Policija je uhitila muškarca (70), njegovog unuka i dva albanska državljanina
Vidi originalni članak

Talijanska policija je na staru godinu oslobodila Andreju Caleva (31) sina milijunaša koji je otet 16. prosinca, piše Corriere della Sera. Otmičari su upali u vilu građevinara u gradu Lerici te prisilili Caleva i njegovu majku da otvore sef. Ukrali su nakit, a onda Caleva strpali u Audi i pobjegli. Policija je počela tražiti otmičare koji su u međuvremenu za oslobađanje Caleva tražili osam milijuna eura otkupnine. Policija je na nadzornim kamerama identificirala vozilo bivšeg zatvorenika, a onda su otkrili i kako je pomagač unajmio jedan podrum. Kasnije su otmičari snimljeni i dok su kupovali pizzu za otetog.

Policija je uskoro upala u skrovište otmičara i oslobodila Caleva. Kada je vidio policiju Calevo se rasplakao i rekao im je hvala. Policija je uhitila muškarca (70), njegovog unuka i dva albanska državljanina koje sumnjiče za otmicu. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • dilin komentare 06.01.2013.

    dva albanska državljanina hahaha

  • Wolf Haley 05.01.2013.

    čak su mu i pizzu kupili? doesn't sound like a kidnap to me.. lol

  • user_60928 04.01.2013.

    Vijest stara 4 dana.

Komentiraj...
Vidi sve komentare