To je to što me zanima!

Objavljene stravične fotografije teške nesreće kod Koprivnice u kojoj je poginula djevojka (24)

U njen automobil Kia zabio se 22-godišnji vozač koji je upravljao auto Mini Cooper. Vozač Coopera izgubio je kontrolu nad automobilom, skrenuo u suprotni trak i direktno se sudario s Kijom
Vidi originalni članak

Policija je objavila stravične fotografije s mjesta velike nesreće u kojoj sinoć nakon ponoći kod Koprivnice život izgubila 24-godišnja djevojka.

U njen automobil Kia zabio se 22-godišnji vozač koji je upravljao auto Mini Cooper. Vozač Coopera izgubio je kontrolu nad automobilom, skrenuo u suprotni trak i direktno se sudario s Kijom.

Oboje su s teškim ozljedama prevezeni u bolnicu, no djevojka je preminula, dok se vozaču liječnici još uvijek bore za život.

Idi na 24sata

Komentari 93

  • franjoclio 15.08.2021.

    četvrti dan, ne zna se ni ime, nije obavljena analiza na alkohol, kojom brzinom, čiji je tko je, djevojka počiva u miru, ali žbirovi rade savjesno svoj posao!

  • Fenix7 13.08.2021.

    I naravno da su svi objavili ime i prezime, radno mjesto i mjesto stanovanja žrtve, a krivac za nesreću je zagonetni nogometaš I.Š. iz Koprivnice. Ma fuj.

  • blacky_ck 13.08.2021.

    kak god glediš, nismo za drugo da nas pogodi nekvi asteroid i kolektivno zbriše s lica zemlje..homosapiens, hmm moš mislit

Komentiraj...
Vidi sve komentare