To je to što me zanima!

'Objavljujemo rat, Glavaš će Sanadera stajati glave'

Vladimir Šišljagić najavio je 'rat do istrebljenja' te borbu za slobodnu Hrvatsku. U HDSSB-u kažu da je Sanader preživio mnoge afere, ali ovu neće
Vidi originalni članak

Osječki HDSSB na izvanrednoj je tiskovnoj konferenciji najavio rat Sanaderu i 'Sanaderovcima' do istrebljenja. Demantirali su napise Novog lista da HDSSB nastavlja suradnju sa HDZ-om bez obzira na najnovije događaje.
- Sa HDZ-om nikada nismo niti ćemo ikada surađivati jer to je mafijaška stranka koju vodi najveći mafijaš u državi. Rasprodao je zemlju, uništio gospodarstvo, kriminalizirao domovinski rat, branitelje i naše heroje. Sanader je zgubio kompas i postao čovjek opasnih namjera koji vjeruje da je apsolutni vladar cijele Hrvatske sa kojom može raditi što želi. Nije mu bitno što su ljudi gladni, a zatvori puni onih koji se ne slažu sa njegovom politikom. Došao je kraj njegovoj tiraniji i najavljujemo Sanaderu rat do istrebljenja - rekao je Vladimir Šišljagić koji se na konferenciji pojavio sa članovima predsjedništva HDSSB-a dodajući kako će se u tom ratu služiti svim političkim legalnim i dopuštenim akcijama. Jadranka Kosor odmah je reagirala na izjave Šišljagića, koje je ocijenila kao govorom mržnje.
- Rat do istrjebljenja najavljuje nam oficir JNA, kapetan I. klase, i zato nas te prijetnje istrjebljenjem ne čude, jer smo se toga već naslušali 1991. - rekla je Kosor za Hinu. Dodala je kako se nitko u HDZ-u ne boji nikakvog rata do istrebljenja, jer su to sve već prošli u Domovinskom ratu.
- Sanader je preživio Gotovinu, Markača i Čermaka, ali će ga Glavaš ovoga puta stajati glave - rekao je predsjednik HDSSB-a. Šišljagić je također rekao kako on i članovi stranke sa Glavašem kontaktiraju putem goluba pismonoše te da ne znaju gdje je on.
- Bosna će mi biti zatvor, ali ipak veći i udobniji od Remetinca ili Lepoglave - poručio je Glavaš po prijateljima, prenosi Večernji list.


GLAVAŠ DOLAZI NA SKUP U BELIŠĆE?

Na predizbornom skupu HDSSB-a u nedjelju navečer u Belišću, zvijezda večeri trebao bi biti sam Branimir Glavaš, trenutno najtraženiji političar u Hrvatskoj. Kako se doznaje, Glavaš bi trebao održati i govor, a policija mu ne može ništa unatoč presudi kojom je osuđen na 10 godina zatvora zbog ratnih zločina. Glavaša naime štiti zastupnički imunitet sve dok mu ga ne skine saborsko povjerenstvo koje bi se trebalo sastati u ponedjeljak. Od izricanja presude u petak, na kojoj se nije pojavio, Glavaš se skriva u Hercegovini gdje ima i državljanstvo, osobnu, pa i vozačku dozvolu. Vidjeli su ga navodno i u Tomislavgradu kako ispija kavu.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • gerba 10.05.2009.

    glavaš je u osjeku kao jambo u metkoviću,iza njega staju samo ratni profiteri kao što je i on

  • miroljubiv 10.05.2009.

    Jebe mi se za Glavaša gdje god da se sakrio.ne pljujmo jedni druge,da nam se ne smije cijeli svijet koliko smo budalasta nacija.

  • nitron 10.05.2009.

    glavašu je sad njegova glava u torbi, zato se preziva glavaš.

Komentiraj...
Vidi sve komentare