To je to što me zanima!

Obljetnica u Srebrenici: Bill Clinton stiže na komemoraciju

Dvadesetogodišnjica genocida u Srebrenici: Bivši američki predsjednik Bill Clinton ove će godine predvoditi delegaciju SAD-a. On je 2003. i otvorio Memorijalni centar
Vidi originalni članak

Bivši američki predsjednik Bill Clinton 2003. godine otvorio je Memorijalni centar podignut u znak sjećanja na više od 8000 ubijenih u srpnju 1995. godine, a sad će opet, na dvadesetu godišnjicu maskara u Srebrenici, doći s američkom delegacijom, potvrđeno je za klix.ba

Ove godine, 11. srpnja, u Srebrenici se očekuje dolazak 50 tisuća ljudi. Do sad je u Memorijalnom centru Potočari sahranjeno preko 6.241 žrtva, a prije dvanaest godina izvršen je prvi ukop žrtava.  

U vrijeme dok je Bill Clinton bio predsjednik SAD-a izvršen je masakr dječaka i muškaraca muslimana, u navodno zaštićenoj UN enklavi Srebrenica, što je najveći zločin nad jednim narodom u Europi nakon završetka Drugog svjetskog rata.


Idi na 24sata

Komentari 49

  • Gesundheit 17.05.2015.

    happens

  • franz beckenbauer 14.05.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Zagi_Dr 14.05.2015.

    Da nisu imali svoje prste kao i svugdje nebi bilo tolikih zločina na svim stranama, ali trebalo je uništiti državu koja je tada ako dobro stajala u međunarodnim odnosima a da ne kažemo da je situacija za običnog čovjeka bila stoput bolja nego sad, bolje se živjelo, da neki koji su se bavili politikom im se to nije sviđalo jer su htjeli fotelje za sebe!!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare