To je to što me zanima!

Obnavljali je nisu čak 40 godina, sad će je ipak sanirati

Naime, građani su prije nekoliko dana dojavili da su stupovi na kojima leži nadvožnjak u jako lošem stanju pa je promet mase veće od 3,5 tona hitno zaustavljen
Vidi originalni članak

Najviši nadvožnjak petlje nad zagrebačkom Slavonskom avenijom više ne može podnijeti opterećenje teških kamiona pa se Grad Zagreb, unatoč tome što je naprije zaključio da sanacija nije potrebna, za rekonstrukciju ipak odlučio.

Naime, građani su prije nekoliko dana dojavili da su stupovi na kojima leži nadvožnjak u jako lošem stanju pa je promet mase veće od 3,5 tona hitno zaustavljen. Nadležno ministarstvo je nakon pregleda zaključilo da nema mjesta panici što je zaključila i gradska inspekcija. No do rekonstukcije će ipak doći, a trošak se procijenjuje na 6 milijuna kuna bez PDV-a. Petlja se nije obnavljala punih 40 godina, a iako se ne zna kad bi točno trebala početi sanacija predviđa se da bi radovi mogli početi na proljeće.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • kažemja 18.02.2018.

    Što je napravljeno za vrijeme Juge traje i traje ....

  • POTPEC 18.02.2018.

    Pa kod nas je najnormalnije da se objekti od važnosti obnavljaju kad se nešto dogodi ili građani prijave. Važnije je lovu trošiti na sebe nego na nekakve glupe obnove.

  • Rafo 18.02.2018.

    Zar tako nešto trebaju građani dojaviti?

Komentiraj...
Vidi sve komentare